Aktuell information gällande coronaviruset

Om oss

Här hittar du mer information om oss på eBeach.se

Vilka är vi?

eBeach.se lanserades i Sverige i januari 2014 och växer snabbt. Vi är en del av On the Beach Group PLC, som är en välkänd brittisk onlineresebyrå. Tillsammans skickar vi över 1,5 miljoner solsugna resenärer på semester varje år. Sedan december 2016 finns eBeach även i Norge och i juli 2018 lanserades eBeach också i Danmark.

Läs mer om On the Beach Group PLC här.

Kombinera din egen solsemester och få mer semester för pengarna

När du bokar med eBeach.se kombinerar du din egen solsemester genom att själv välja det flyg, hotell och transfer som passar dig bäst. Det betyder att du som resenär har mycket större flexibilitet och kan välja den avresedag och den reslängd som passar dig bäst. Du kan även välja att boka ett billigt flygalternativ för att sedan lägga mer pengar på ett dyrare hotell.

Varför är vi billigare?

På eBeach.se kan du ofta boka samma hotell och samma datum som hos traditionella resebyråer, men till ett lägre pris. Detta beror till exempelvis på att vi inte har butiker och att vi inte har personal på resmålet. Istället finns vårt duktiga kundserviceteam där för att hjälpa till alla dagar i veckan på e-post och telefon, så att ni alltid får den service som ni behöver. Dessutom har eBeach.se förmånliga kontrakt med många hotelleverantörer.

Med oss bokar du säkert

Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket innebär att du som kund kan känna dig säker när du bokar med oss. Om din resa blir inställd eller avbruten, skyddar resegarantilagen dig mot ekonomiska förluster.

Våra kunder är nöjda med oss

Enligt recensionssajten Feefo är hela 89% av våra kunder från de senaste 6 månaderna nöjda med oss. Det tycker vi är otroligt roligt och vi jobbar hårt för att kontinuerligt förbättra både vår hemsida, vårt utbud och vår service.

Vi har samlat fler recensioner här och på vår Feefo-sida hittar du samtliga recensioner och omdömen.

Här hittar du några av våra hotellkategorier: