Om eBeach

Här hittar du mer information om eBeach.se

Vi är eBeach

eBeach är en onlineresebyrå som erbjuder paketresor till soliga resmål. Vi fokuserar på att erbjuda riktigt prisvärda solsemestrar samt stor valmöjlighet och flexibilitet – allt för att du ska kunna boka just din perfekta solsemester. eBeach har funnits i Sverige sedan 2014 och växer snabbt. Efter framgång i Sverige, lanserades eBeach även i Norge under 2016.

På recensionssajten Trustpilot har eBeach 4,1 av 5 i omdöme baserat på hundratals recensioner från kunder som har bokat sin resa med oss. Det tycker vi är otroligt roligt och vi jobbar hårt för att kontinuerligt förbättra vår hemsida, vårt utbud och vår service.

eBeach är en del av On the Beach Group

eBeach är en del av On the Beach Group, Storbritanniens ledande onlineresebyrå för solsemestrar. Tillsammans skickar vi över 1,5 miljoner solsugna resenärer på semester varje år. On the Beach Group är ett aktiebolag listat på Londonbörsen med huvudkontor i Manchester i England.

Vi har ett dedikerat svensk- och norsktalande team som jobbar för eBeach, både i kundservice och i andra funktioner inom företaget. eBeach är registrerat som en filial i Sverige och har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen.

Organisationsnummer i Sverige: 516408-9186
Organisationsnummer i Storbritannien: 3162982

Välj bland tusentals resor

När du bokar med oss kan du välja bland tusentals resor. Vi erbjuder flyg från flera olika flygbolag och ett stort antal hotell på varje resmål, vilket betyder att du kan anpassa din solsemester så att den passar just dig. Det stora utbudet av flyg och hotell ger dig mer flexibilitet och gör att du enkelt kan välja bl.a. avresedag, avresetid, reslängd och boende efter dina önskemål och din budget.

Mer semester för pengarna

Som onlineresebyrå har eBeach inga butiker eller personal på semesterorten. Vi finns online. Det betyder att vi sparar in på många fasta kostnader och kan istället erbjuda bättre priser på våra resor. Därmed kan kunder boka sin resa lite billigare, eller kanske sträcka budgeten till att boka tio nätter istället för sju nätter. Mer semester för pengarna, helt enkelt.

Precis som andra resebyråer finns vi här för dig om du har en fråga, vill ändra bokningen eller behöver hjälp på resmålet – men via telefon, mejl och sociala medier.

Trygghet med paketreselagen

När du bokar din paketresa med eBeach är alla delar av resan skyddade av både paketreselagen och resegarantin. Skyddet ingår i resans grundpris och gäller för alla paketresor som bokas genom oss. Detta ger dig flera olika rättigheter, bland annat är du ekonomiskt skyddad vid inställd resa genom vår resegaranti hos Kammarkollegiet.

Läs mer om paketresor och resegarantin
Läs mer om trygghet vid bokning och resa

Semestersugen? Din perfekta solsemester väntar…