Torremolinos, Costa del Sol

Sol Principe

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5486 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Familjevänliga Sol Principe ligger ett stenkast från den härliga sandstranden i Torremolinos. Här hittar du ett stort poolområde, en varierad bufférestaurang och flera barer där du kan svalka dig med olika drycker. De vuxna kan delta i dans- och spinningklasser och träna på gymmet, medan barnen kan leka på lekplatsen och delta i barnklubben som anordnar roliga aktiviteter. Kvällstid erbjuds underhållning i form av liveshower och musikaler.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger endast 50 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 7 km från Malagas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i ljusa dubbelrum (20 kvm stora) eller familjerum (40 kvm). Samtliga har luftkonditionering (juni till september), tv, telefon, minikylskåp, hårtork, badrumsartiklar och möblerad balkong eller terrass. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

Frukost, lunch och middag serveras i bufféform i hotellets restaurang. Rätterna är både spanska och internationella samt att det finns en italiensk hörna med olika pastarätter och pizza. Glutenfria och vegetariska alternativ erbjuds också. Dessutom anordnas temakvällar med andalusiska, asiatiska och mexikanska måltider. Här finns även tre barer med olika inriktning där du kan beställa olika drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar, samt en stor, lagunliknande pool med hydromassageområden och integrerade vattenbäddar. Det finns också en uppvärmd inomhuspool (öppen januari – maj och oktober) och ett gym. Olika aktiviteter, som vattengymnastik, spinning och dansklasser erbjuds, samt att du kan beställa massage. För barnen finns en lekplats, ett lekrum och en barnklubb som anordnar aktiviteter som bland annat minigolf, minidisko och vattenlekar. Ett underhållningsprogram finns även med olika liveshower och musikaler.

Under sommarsäsongen 2017 lanserade hotellet ett nytt underhållningsprogram för barn i åldrarna 8 månader till 15 år. Hotellets personal erbjuder äventyrsfyllda dagar med roliga aktiviteter. Barnen delas upp i fyra olika åldersgrupper: Dreamers (8 månader – 4 år), Explorers (5 – 7 år), Rangers (8 – 10 år) och The Kave (11 – 15 år).

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Parkering

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

  • Frisörsalong

  • Barnpassning

  • Väckningsservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.