Hotell i Ras Al Khaimah

Strand i Ras Al Khaimah

Emiraten Ras Al Khaimah ligger cirka en timme och 30 minuters bilfärd från Dubai och bjuder på fascinerande historia, gästvänlig kultur och kilometerlånga sandslätter. Tack vare att Ras Al Khaimah inte är lika populärt bland turister som till exempel Dubai eller Abu Dhabi så har ni turen att kunna välja på en hel mängd hotell, året om. Restauranger, sevärdheter och marknader – eller souks som de kallas, är alltid endast ett stenkast bort.

När är det bäst att resa till Ras Al Khaimah?

I Förenade Arabemiraten är somrarna mycket torra och heta, med temperaturer mellan 30-40 grader. Som vinterdestination passar dock Förenade Arabemiraten perfekt för oss uppe i norr då temperaturerna ligger runt 25 grader, så för de som vill undvika den allra värsta hettan rekommenderas sen höst eller vinter.

Familjehotell i Ras Al Khaimah

Hotellen i Ras Al Khaimah är lyxiga och moderna, med många familjevänliga faciliteter och aktiviteter som kvällsunderhållning, simbassänger med barndel och All Inclusive. Här nedan har vi samlat våra utvalda familjefavoriter från hela Ras Al Khaimah, så att ni kan få det lättare att välja. Ta en titt nedan och låt er inspireras.

Vuxenhotell i Ras Al Khaimah

För er som reser utan barn finns en hel del hotell med en mer vuxen atmosfär. På dessa vuxenrekommenderade hotell är barnens stoj och stök mindre påtagligt, och man kan istället slappa av till fullo. Här kan man t.ex. ta sig en välförtjänt tupplur utan att bli väckt, eller läsa klart den där boken man försökt avsluta men aldrig lyckats.

Reser ni hellre till Dubai?

På bloggen har vi listat våra 5 favoritsaker att se och göra i Dubai. Det kanske passar bra som en dagsutflykt för er som inte vill bo mitt i stadspulsen? Ta en titt här!

Har ni inte hittat det ni letade efter?