Puerto Banus

Semester Puerto Banus

Läs mer om Puerto Banus

Som lokalt kallas "The Port", är Puerto Banus ett av de mest exklusiva semesterorter i hela den Costa del Sol. En kort bit bort från glamouren i Marbella, är i fokus för Puerto Banús marinan. Utrustad med kojer för 915 båtar, däribland kungen av Saudiarabien, är Puerto Banus populär bland kändisar jet set och super rik.

Bortom hamnen, erbjuder området många exklusiva nattklubbar, matställen och shoppingstråk. Många designer märken har butiker här, så shoppare kommer att njuta av det breda utbud av butiker som erbjuds. Bara tre timmar från Storbritannien, erbjuder Puerto Banus besökare överväger semester till Spanien en bit av det goda livet!

Visa resmål på kartan

Väder

Puerto Banus upplevelser ett milt klimat året runt med toppnoteringar på 28 ° C på sommaren, perfekt för avkoppling intill den vackra azurblå vattnet i hamnen, eller någon äta utomhus vid någon av de utmärkta restaurangerna i området. Den stora väder gör Puerto Banus semester perfekt som helst på året, oavsett om du kommer med din familj eller för en romantisk paus bort!

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Sport & dykning

Den vackert utrustade marinan är populärt bland besökare och är i fokus för semester i Puerto Banus. Däremot är de med smak för shopping lika väl omhändertagna med El Corte Ingles varuhus och Marina Banús komplex erbjuder en mängd olika designer märken som Jimmy Choo, Gucci och Louis Vuitton.

Stränderna i Puerto Banús är kända i hela Spanien som en främsta tillhåll på sommaren. Stränderna är rena, med gyllene sand och befolkas av glamorösa människor - don ... en t glömma din designer bikini! Nikki Beach, Mistral Beach och Soul Beach är genomgående populära, många spelar värd till all-night beach som inrättas av lokala initiativtagare KinkyMalinki och Sintilatte.

Sevärdheter & kultur

Som en relativt ny semesterort, har Puerto Banus bara varit öppna för att integrera turismen för cirka tio år, och som sådan stämningen är definitivt modern chic. Många turister gör sin semester till Puerto Banús är extremt förmögna privatpersoner och familjer, främst från norra Europa, inklusive Storbritannien. Bli inte förvånad att se paparazzi på svansen av en fotbollsspelare eller popstjärna!

För ungdomar

Puerto Banus semester erbjuder en myriad av ställen att äta, dricka och dans, av vilka många är ganska dyra med tanke på den exklusiva karaktär orten. Vissa barer är mer populärt bland semesterfirare, såsom Sinatras Bar, som sträcker sig till den trendiga Pangea restaurangen. Hamnens nattliv är helt och hållet ganska avancerade, tror trendiga cocktail och vinbarer med smakfull inredning i motsats till happy hour.

Men med tanke på rikedomen av dess invånare och många av dess besökare, många klubbar erbjuder raucously dekadenta hela natten partier med många fortsätter tills soluppgången, så om du gillar att dansa hela natten, har du en fantastisk tid! Glöm inte att Marbella är också en fest hot spot och ligger bara några minuter bort!

Om du någonsin får trött på glitter och glamour i Puerto Banus semester kan du gå till de mindre och tamare turistorten Guadalmina för en mer avslappnad utekväll.

Boka din semester redan idag!

Puerto Banus semester var regionens bäst bevarade hemlighet tills för några år sedan, har vuxit från en liten fiskehamn och småbåtshamn till en exklusiv, glamorös internationell semesterort. Erbjuder enastående stränder, vackra omgivningar och glitter och glamour i närliggande Marbella, har Puerto Banus vuxit till att bli en topp Costa del Sol destination.

On The Beach har otroliga erbjudanden på flyg och boende till denna fantastiska utväg, så boka nu och smaka på det goda livet i Puerto Banus!