Solresor 2021

Solresor 2021

Sol, sol, strålande sol... Vi älskar solen! Här hos oss kan du välja mellan mängder av olika solsemestrar. Vare sig du är ute efter en romantisk resa med partnern, en badsemester med familjen eller en fartfylld långhelg med vännerna så hittar du din drömresa hos oss. Missa inte vår årstidsguide längre ned på sidan med tips på olika destinationer för en lyckad solresa, oavsett tid på året.

Vilken solresa passar dig?

Vi erbjuder många olika typer av härliga resor. Vill du unna dig en stressfri semester kan du alltid ta en titt på våra All Inclusive-resor där flyg, hotell och måltider ingår. Om du däremot är mer intresserad av att till exempel laga din egen mat med lokala ingredienser så är ett lägenhetshotell ett val som skulle passa dig perfekt. Vi samlat allt från soliga sportresor till hur, när och var man ultimat kopplar av på en familjesemester. Om du reser utan barn kan du ta en titt på de här hotellen bara för vuxna.

Är du inte säker på vart du vill åka än kan du titta i värmeguiden först och se vart du hittar ditt favoritväder under perioden du vill resa. Utforska den Turkiska Rivieran eller den Grekiska övärlden på ditt eget vis!

Några av våra mest populära solresmål

Bad och avkoppling är nyckeln till en lyckad solresa. Här på eBeach hjälper vi dig att kombinera din semester precis som du vill, och samtidigt få mer semester för dina pengar. Här nedan hittar du medeltemperatur, flygtid och antal soltimmar per dygn på några av de mest älskade resmålen, bland annat i Spanien, Turkiet och Cypern.

Soltimmar och medeltemperatur som anges är baserade på ett genomsnitt av maj till september. Flygtiden är beräknad från Stockholm.

Klicka här för att söka efter din nästa solresa »

Värmeguiden

Det är betryggande att tänka att oavsett årstid, skiner alltid solen någonstans i världen. Någonstans där du kan ladda upp med D-vitaminer och energi och slipper hemmets alla kval. Nedan har vi samlat några olika hotell som alla garanterar dig en resa full med sol och bad, oavsett årstid. Scrolla ned och läs mer, och glöm inte solkrämen!

Solresor på våren

Spendera våren i solen bland blommor och bin. På våren föds allt på nytt, och detsamma gäller även oss människor. Vi får tillbaka energin efter den tunga vintern och ser fram emot ljusare och varmare tider. Det händer dock att våren dröjer, varpå en solresa till varmare breddgrader kommer väl tillhands. Nedan har vi listat tre olika hotell att välkomna våren på lagom till valborg, på destinationer där du är garanterad sol och varmt väder.

Sugen på Mallorca? Mallorca är en fantastisk destination för en solresa på våren, och på vår blogg tipsar vi om några platser värda att besöka på denna mångsidiga och vackra ö.

Solresor på sommaren

Solsäkra sommaren och fly regnet. Under större delen av året drömmer vi om sommaren – om sol, bad, varma kväller och cocktails i solnedgång. Dock brukar denna dröm få ett abrupt slut, med kalla och regniga sommar på hemmaplan. Det bästa man kan göra i detta mardrömsscenario är att solsäkra sin semester med en eller två veckor utomlands, eller fler om man så vill. Medan dina grannar hemma förgäves försöker få igång grillen i ösregnet, kommer du istället att njuta av en iskall cocktail i en stolstol på Mallis.

Svårt att bestämma dig? På vår blogg kan du se var du får mest sol och bad för pengarna.

Solresor på hösten

Se löven falla på hösten, men inte temperaturerna. På hösten är det lätt att bli lite melankolisk när temperaturerna sjunker och dagarna blir kortare. Att julafton dessutom är månader bort gör det inte lättare. Ett enkelt sätt att förebygga höstdepressionen är att boka en solresa – lite sol och bad gör alltid susen och man återvänder hem nyladdad med energi. I listan nedan har vi samlat tre olika hotell på några av våra favoritdestinationer under hösten.

Vill du kombinera din sol- och höstresa med att fira Halloween? Kolla gärna in vår blogg och se våra tips på roliga firanden runt om i världen.

Solresor på vintern

Fly vintermörkret och ladda upp med D-vitamin och energi. Mörker, kyla och slask – vintern är tuff och inte speciellt rolig. När temperaturerna är som kallast kan det kännas som att värme och sol är en evighet bort, eller iallafalll några månader. Så är dock inte fallet, och du kan ta en kort flygresa söderut och uppleva svenska sommartemperaturer även i januari. Kanarieöarna garanterar fint väder året om, och är den perfekta destinationen för en solresa på vintern. Även Phuket är ett utmärkt alternativ om man är beredd att leta sig lite längre bort. Här kan du ladda batterierna och fylla på din D-vitamindos, och återvända (eller stanna om du vill) fulladdad med energi och redo att ta dig an vintern och kylan på nytt.

Svårövertygad? På vår blogg ger vi fem anledningar till att Phuket är det perfekta resmålet för din kommande solresa.