Solresor 2019/2020

Solresor 2019/2020

Vi älskar solen! Här hos oss kan du välja mellan mängder av olika solsemestrar. Vare sig du är ute efter en romantisk resa med partnern, en badsemester med familjen eller en fartfylld långhelg med vännerna så hittar du din drömresa hos oss.

Vilken solresa passar dig?

Vi erbjuder många olika typer av härliga resor. Vill du unna dig en stressfri semester kan du alltid ta en titt på våra All Inclusive-resor där flyg, hotell och måltider ingår. Om du däremot är mer intresserad av att till exempel laga din egen mat av lokala ingredienser så är ett lägenhetshotell ett val som skulle passa dig perfekt. Vi samlat allt från soliga sportresor till hur, när och var man ultimat kopplar av på en familjesemester. Om du reser utan barn kan du ta en titt på de här hotellen bara för vuxna.

Är du inte säker på vart du vill åka än kan du titta i värmeguiden först och se vart du hittar ditt favoritväder under perioden du vill resa. Utforska den Turkiska Rivieran eller den Grekiska övärlden på ditt eget vis!

Några av våra mest populära solresmål

Bad och avkoppling är nyckeln till en lyckad solresa. Här på eBeach hjälper vi dig att kombinera din semester precis som du vill, och samtidigt få mer semester för dina pengar. Här nedan hittar du medeltemperatur, flygtid och antal soltimmar per dygn på några av de mest älskade resmålen, bland annat i Spanien, Turkiet och Cypern.

Soltimmar och medeltemperatur som anges är baserade på ett genomsnitt av maj till september. Flygtiden är beräknad från Stockholm.

Värmeguiden