Cala D Or, Mallorca

Playa Ferrera

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 270 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Playa Ferrera har ett utomordentligt läge på Mallorcas sydöstra kust bara några meter från den vackra, vita sandstranden Cala Ferera och en kort promenad från turist- och shoppingcentret i Cala d’Or. Anläggningen ligger även väldigt nära andra naturliga stränder som t.ex. Cala Serena, Cala Sa Nau och Cala Esmeralda.

Avstånd från närmsta flygplats
Det här hotellet ligger 60 km från Palmas flygplats.

Boende
Anläggningen består av olika byggnader med lägenheter som har ett, två eller tre sovrum och ligger i en vacker trädgård med flera pooler och ytor för barnen. Alla lägenheter har komplett badrum, pentry, vardagsrum/matsalsdel med två bäddsoffor, kassafack och möblerad terrass.

Mat & dryck
Restaurang Casablanca med utomhusterrasser erbjuder gästerna typiska mallorkinska och internationella rätter serverade på buffé samt snacks och delikata pizzor. Uppfriskande drycker och cocktails serveras i hotellets bar under hela dagen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Sport- och fritidsfaciliteter inkluderar flera pooler utspridda mellan de olika lägenheterna. Alla har sektioner för barn och är omgivna av solterrasser med solstolar. Det finns även biljardbord. Dessutom erbjuder hotellet dykkurser med “Club Abyss” centre. Tennis och golflektioner samt båtturer finns i närheten. Levande internationell musik och folkmusik framförs av professionella band flera gånger i veckan.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Hjälp med att ordna utflykter
- Försäljning av kartor, vykort, frimärken och film
- Faxservice
- Valutaväxling dygnet runt
- Cykel-, motorcykel- och biluthyrning
- Taxiservice
- Kemtvätt
- Tvättservice
- Sjukvårdsservice dygnet runt

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan