Magaluf, Mallorca

BH Mallorca Hotel - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2940 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
BH Mallorca är ett partyhotell som slog upp dörrarna i maj 2015. Hotellet är förmodligen det enda i sitt slag när det gäller ungdomsresor. BH Mallorca bjuder på en ultimat festupplevelse med världskända DJs som spelar på hotellområdet under sommarsäsongen. Här finns dessutom en vattenpark med bland annat vattenrutschbanor som får adrenalinet att rusa, en 360 graders loop och en spännande vågpool. Hotellet håller också i poolpartyn med DJ-spelningar under dagen. Dessutom ligger hotellet mitt bland Magalufs partygator - härifrån har du nära till allt!

**Observera att det här är ett vuxenhotell som endast välkomnar gäster över 18 år. Gäster som är 17 år kan tillåtas bo på hotellet, mot ytterligare villkor. Vänligen kontakta vårt säljteam för mer information.**

**Observera att hotellet kommer att stänga den 30 oktober 2018, för att åter öppna den 25 april 2019.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 28 km från Palmas flygplats.

Boende
Här bor du i snyggt inredda tvårumslägenheter med internet och luftkonditionering. Lägenheterna har ett sovrum med enkelsängar, ett vardagsrum och ett modernt badrum med dusch (inget badkar). Alla har också tv med USB-uttag för bärbara enheter, hårtork, minikylskåp och balkong.

Rullstolsanpassade rum finns på bottenvåningen och är tillgängliga på förfrågan. Dessa har, förutom samma bekvämligheter som de andra sviterna, bredare dörrkarmar, duschkabin och lågt placerade lampknappar. Om du vill boka ett av dessa rum ber vi dig att kontakta vår säljavdelning på telefon.

OBS! En deposition på 30 euro per person betalas vid ankomst vid hotellet. Denna återbetalas vid utcheckning.

Mat & dryck
Om du väljer att bo med All Inclusive ingår måltider, snacks och dryck mellan 09:00-21:00. I dryckesutbudet ingår läsk, lokalt vin, lokalt öl, lokala spritsorter. Äter gör du inne på bufférestaurangerna Island Beach Club och Live Arena (dagtid). I hotellets flera poolbarer kan du även beställa drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Inne på hotellets vattenpark kan du åka på de snabbaste banorna på Mallorca – vissa av banorna går så fort som 60 km/h. Här finns även en 360 graders loop som lär få det att kittla i magen även på den mest äventyrsvana av hotellgäster. I vattenparken finns även en vågpool, omgiven av solstolar. Här spelar DJs under dagen för att sätta stämningen. På hotellområdet finns även ett inomhusgym när man vill träna och ett spa där man kan få olika behandlingar.

Övriga tjänster
- Vuxenhotell 18+
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Internet
- Valutaväxling
- Värdeskåp
- Bagageförvaring
- Poolhanddukar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan