Magaluf, Mallorca

BH Mallorca Hotel - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2645 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
BH Mallorca är ett partyhotell som slog upp dörrarna i maj 2015. Hotellet är förmodligen det enda i sitt slag när det gäller ungdomsresor. BH Mallorca bjuder på en ultimat festupplevelse med världskända DJs som spelar på hotellområdet under sommarsäsongen. Här finns dessutom den första vattenparken i världen som endast välkomnar gäster över 18 år. Här hittar du bland annat vattenrutchbanor som får adrenalinet att rusa, en 360 graders loop och en spännande vågpool. Hotellet håller också i poolpartyn med DJ-spelningar under dagen. Tiësto kommer till exempelvis att spela på hotellet den 31/7 2018.

Hotellet ligger mitt bland Magalufs partygator - härifrån har ni nära till allt!

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger endast 200 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Flygplatsen ligger 29 km från hotellet.

Boende
Här bor ni tvårumslägenheter där upp till 4 personer kan bo. I de snyggt inredda lägenheterna har ni WIFI och luftkonditionering. Varje lägenhet har två tvillingsängar i sovrummet, samt 2 soffor i vardagsrummet, modernt badrum med dusch (inget badkar), platt-tv med USB-uttag för bärbara enheter, hårfön, värdeskåp, telefon och balkong.

Rullstolsanpassade rum finns på bottenvåningen och är tillgängliga på förfrågan. Dessa har, förutom samma bekvämligheter som de andra sviterna, bredare dörrkarmar, duschkabin och lågt placerade lampknappar.

OBS! Där är en 30 euro deposition per person vid ankomst vid hotellet. Denna återbetalas vid utcheckning.

Mat & Dryck
Om du väljer att bo med All Inclusive ingår måltider, snacks och dryck mellan 09:00-21:00. I dryckesutbudet ingår läsk, lokalt vin, lokalt öl, lokala spritsorter. Äter gör ni inne på bufférestaurangerna på ’Island Beach Club’ och på ’ Live Gig Arena’ (dagtid). I hotellets olika poolbarer kan man även beställa dryck.

Du kan även välja att bo utan måltider.

Aktiviteter & Underhållning
Inne på hotellets vattenpark (den enda i världen som bara släpper in er över 18) kan ni åka på de snabbaste banorna på Mallorca – vissa av banorna går så fort som 60 km/h. Här finns även en 360 graders loop som lär få det att kittla i magen även på den mest äventyrsvana av hotellgäster. I vattenparken finns även en vågpool, omgiven av solstolar. Här spelar DJs under dagen för att sätta stämningen. På hotellområdet finns även ett inomhusgym när man vill träna och ett spa där man kan få olika behandlingar.

Under sommaren håller hotellet i konserter och DJ-spelningar varje tisdag och torsdag.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Värdeskåp
- Valutaväxling

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan