Hotell i Spanien

Malaga i Spanien

Spanien är ett av favoritresmålen för semesterfirare i alla åldrar, världen över. Det spanska fastlandet bjuder på både sprudlande metropoler och nattliv, men även vykortvacker natur och historiska byggnader. På Mallorca finns några av de vackraste stränderna i södra Europa, bland annat den 7 km långa stranden Playa de Alcúdia på norra sidan av ön. Välj mellan drömmiga resmål som Costa Brava, Mallorca, Costa del Sol eller Costa Blanca.

När är det bäst att resa till Spanien?

Spanien har milda vintrar och varma, torra somrar. Här ligger medeltemperaturen på cirka 27 grader under högsäsongen, och för de badsugna ligger vattentemperaturen på härliga 25 grader från maj till september. För dig som vill undvika de allra hetaste månaderna rekommenderas den tidiga hösten eller sena våren.

Familjehotell i Spanien

Reser du med barn? I Spanien finns oändligt många hotell som specifikt riktar in sig på barnfamiljer. Många av dem erbjuder All Inclusive, vattenparker och barnklubbar. Kika in våra utvalda hotell här under.

Vuxenhotell i Spanien

För dig som är sugen på en avkopplande semester utan barn kan vi tipsa om att boka in dig på ett vuxenhotell. Här är det garanterat barnfritt, så att du slipper stök och stoj kring poolen eller restaurangen.

Vill du veta mer om vad du kan hitta på i Spanien? Kolla in vår lista på utflykter i Spanien på bloggen och bli inspirerad.

Populära resmål i Spanien

Costa del Sol

Costa del Sol

Västra Medelhavets centrum är enligt många storstaden Malaga i Costa del Sol. Förutom undersköna stränder bjuder solkusten på god mat och fascinerande historia.

Läs mer här

Costa Brava

Costa Brava

I Katalonien ligger regionen Costa Brava som karaktäriseras vacker natur och glittrande hav. Välj mellan orterna Santa Susanna, Lloret de Mar eller Blanes.

Läs mer här

Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blanca är den perfekta kombinationen av stadspuls och strandhäng. Två omtyckta resmål här är solspäckade Benidorm och nöjesfyllda Alicante.

Läs mer här