Ayia Napa

Semester Ayia Napa

Läs mer om Ayia Napa

En solresa till Ayia Napa är precis så härligt som det låter – massor med sol och bad, häftiga sevärdheter och roliga nöjen. Många tror att Ayia Napa endast passar en yngre publik som är ute efter partylivet men här finns mycket mer än så. Ayia Napa passar de flesta, med sina härliga stränder och mångsidiga hotell. Kompisgäng åker hit för att ta del av det spännande nöjeslivet runt det bilfria Klostertorget. Festlivet är rätt centrerat runt just detta torg, vilket innebär att resten av orten har en lugnare atmosfär, vilket oftast uppskattas av familjer, par och äldre resenärer.

Visa resmål på kartan

Väder

I Ayia Napa kan ni räkna med varma dagar och ljumma kvällar under hela sommarsäsongen! I juli ligger medeltemperaturen på hela 28 grader. Temperaturerna börjar stiga redan i mars och är ofta milda även i oktober och november.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till Ayia Napa redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.