Las Palmas

Semester Las Palmas

Läs mer om Las Palmas

I Las Palmas kombinerar du enkelt stadsliv med sol och bad – det blir en alldeles perfekt solsemester, med trevliga restaurangbesök, bra shopping och härliga dopp i havet. Säkra en semester i solen i denna lilla metropol, bara ett par timmars flygresa från Skandinavien. Hos oss på eBeach.se har vi flera hotell precis vid Canteras-stranden. Välj ett hotell med en härlig takterrass med pool, så att ni kan ta ett dopp med vacker utsikt över staden och havet. På hotell Reina Isabel bjuder takterrassen exempelvis på uppvärmd pool, gym och spa-avdelning.

Visa resmål på kartan

Väder

På Gran Canaria kan ni räkna med varm sol året om och en medeltemperatur mellan 20 och 30 grader. Även under vintermånaderna kan ni räkna med strandväder och temperaturer runt 20 grader.

jan 17ºC
feb 17ºC
mars 18ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 17ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till Las Palmas redan idag! Vi är experter på solresor och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Vill du skämma bort dig själv med en lyxsemester eller kanske bara snabbt fly den svenska sommaren – eller den långa kalla vintern? Boka in en vecka med oss - det blir en resa att minnas, utan att det måste svida i plånboken.