Kusadasi

Semester Kusadasi

Läs mer om Kusadasi

Även om Turkiet semester , kan du inte bortse från den mängd historia som finns runt omkring dig - speciellt om du är i Kusadasi! Ligger intill ett vackert bevarade gamla staden, och där mängden ruinerna matchas endast av det antal vackra stränder tävlar om din uppmärksamhet, är detta en av de bästa semester till Turkiet att du hittar.

On The Beach har bra erbjudanden på flygbiljetter till Bodrum och boende med ett stort utbud av hotell i Kusadasi som är oöverträffad. Boka nu och börja drömma om din nästa semester!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Kusadasi

Väder

Den bästa tiden att besöka Kusadasi är generellt mellan maj och oktober för att garantera molnfri himmel och konstant sön Sommartemperaturer här på Egeiska havet stiger upp till nästan 40 ° Celsius.

Winters, men blöt på några dagar, har fortfarande en förvånansvärt mild värme, mellan 10 och 15 grader i genomsnitt. Tanning tid!

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Kusadasi är hem inte bara till utestående gammal arkitektur, men också några av de mest häpnadsväckande utsikt över Egeiska kan erbjuda. Den huvudsakliga City Beach är där de flesta av underhållning och vattensporter är, men precis bakom Pigeon Island halvön hittar du mer avskilt och vackra stränder vid Yilanciburnu och "Ladies Beach", avskilt med Pineland och med utsikt över safir vidden av Egeiska .

Vid solnedgången, bör du gå igenom åtminstone en del av vägen till Selcuk, bara för den vackra bergssidan ser det ger.

Sport & dykning

Huvudattraktionen när du är här är den närliggande antika ruinerna av Efesos. Detta arkeolog dröm är den mest intakta romerska staden i Medelhavsområdet, och otvivelaktigt den främsta turistattraktionen i hela Turkiet.

2000 år gamla bibliotek och kyrkor trängs om uppmärksamheten tillsammans med resterna av Artemistemplet, ett av de sju underverk i den antika världen. Glöm inte den välvda porten Augustus, verkligen en levande relik från den en gång mäktiga romerska riket.

Sevärdheter & kultur

Det finns gott om andra forntida underverk här, inte minst de tre städerna Priene, Miletos och Didyma. Du kan besöka dessa städer på dagsutflykter från Kusadasi och utforska ett landskap fylld med rester av tempel och kolumner. Besök den lokala te-hus här, eller gå över konstgjorda bro till närliggande Pigeon Island för några autentiska Egeiska skaldjur.

Kusadasi själv har en fredag ​​marknad med mer exotiska varor än du någonsin har sett - det här är en av Turkiets största marknader, så var beredd på att finslipa dina köpslående kunskaper!

För ungdomar

Efter en hård dags sola eller sightseeing, kan du prova på några av de lokala drycker i många Beach Huts, klubbar och barer här - alla öppna sent, med några glömmer att stänga! Innanför väggarna i Kaleici hittar du olika barer spelar allt från turkisk folkmusik till funk, perfekt för en god natt på kakel.

De två Bar gatorna i centrum är översållade med turkiska tavernor, irländska pubar och engelsk stil barer som kan lika gärna vara din lokala!

Boka din semester redan idag!

Så varför vänta? Boka nu - du kommer inte tro hur lätt det är! Kusadasi semester erbjuda dig en oförglömlig räd att en turkisk havet oas med gyllene dagar och mycket nätter, och på stranden har otroliga erbjudanden på flygbiljetter och boende för att få dig här!