Charterresor 2021

Charterresor

Charter – ett bekvämt sätt att utforska världen

År 1955 avgick det första svenska charterplanet från Stockholm till Mallorca med hela fyra mellanlandningar i Göteborg, Malmö, Stuttgart och Marseille, och passagerarna fick dessutom övernatta i Marseille då planet saknade tillstånd för nattflygning. Det andra semestermålet år 1955 blev Teneriffa, med två mellanlandningar.

Nuförtiden är charter en av de mest populära restyperna, och oavsett om du vill spela golf, stadsvandra eller slappa i solen så matchar vi paketen till dina önskemål. Dessutom slipper du fyra mellanlandningar!

Populära resmål

Drömmer du om att åka till Florida? Eller vill du hellre stanna i Europa? Vilket resmål du än föredrar så har vi charterresor till soliga favoriter som Grekland, Turkiet, Spanien och många fler. Ta en titt här nedan och låt dig inspireras.

När vill du resa?

Fly undan vintermörkret eller hitta den bästa resan inför sommarledigheten – vi samlar prisvärda vinter- och sommarpaket till många populära resmål. Har du redan packat väskorna och vill bege dig inom kort? Passa då på att fynda en sista minuten-resa.

Var är det varmt när du vill resa?

Om du är ute efter en charterresa men inte är säker på vart du vill åka kan du kika i värmeguiden för garanterat varmt väder, när och vart du än åker.

Värmeguiden

Andra restyper

Letar du efter något annat? Ta en titt på våra sidor med billiga resor, All Inclusive och för dig som reser utan barn.