Hotell i Phuket

Phuket

Phuket är ett mycket kärt resmål för semesterfirare världen över tack vare sitt ideala läge i sydvästra Thailand . Här finner du fantastiskt god mat, ett sprudlande nattliv och såklart – Kilometerlånga, perfekt vita sandstränder.

När är det bäst att resa till Phuket?

Klimatet i södra Thailand är varmt och tropiskt året om, med en medeltemperatur på cirka 27 grader. Under sommarhalvåret är det monsunsäsong vilket gör det extra regnigt, så för att undvika de allra plaskigaste månaderna rekommenderas det att åka mellan november – mars.

Familjehotell i Phuket

Reser du med barn? Isåfall har du kommit helt rätt. I Phuket välkomnas alla oavsett vilken ålder och här nedan har vi samlat allt från centralt belägna stadshotell till All Inclusive-hotell, med underhållning och aktiviteter för hela familjen.

Hotell som passar vuxna

Oavsett om du reser med dina partner eller kompisgänget så finns det något för varje smak. Phuket har ett bra utbud av hotell med åldersgräns och hotell utan barnfaciliteter så att du kan koppla av på riktigt, utan spring kring poolen. Kika här nedan!

Är du intresserad av vad du kan se och göra i Phuket? Kolla in vårt blogginlägg där vi har listat våra 5 favoritsaker med denna vackra ö.

Andra semestertips…