Hotell i Förenade Arabemiraten

Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten består av sju stycken emirater, där semesterparadiset Dubai är en av de mest populära och folktäta. Hit reser du på sju timmar vilket passar perfekt för de som vill åka långt, men inte för långt. Vi erbjuder resor till de två emiraterna Dubai och Ras al-Khaimah. Dubai är idealt för dig som älskar att kombinera shopping och stadspuls med härligt strandhäng medan Ras Al-Khaimah är ett lugnare alternativ som ligger cirka en timme från Dubai. I Förenade Arabmiraten får du mer semester för mindre pengar.

När är det bäst att resa till Förenade Arabemiraten?

Här finns i stort sett bara två årstider: Varmt och varmare. Klimatet är varmt och torrt, och du kan förvänta dig cirka 35 grader på sommaren och härliga 21 grader på vintern vilket gör detta till ett bra vinterresmål. I vattnet ligger temperaturen kring 27 grader året om.

Familjehotell i Förenade Arabemiraten

Hotellen här passar perfekt för dig som reser med barn, vare sig de är små eller stora. Här erbjuds faciliteter som lekplatser och barnklubbar, samt spafaciliteter för dig medan barnen leker i sagda klubbar.

Här nedan har vi samlat våra favorithotell i Dubai och i Ras Al-Khaimah, ta en titt!

Vuxenhotell i Förenade Arabemiraten

För dig som reser utan barn finns en hel del hotell med en mer vuxen atmosfär. De här hotellen specialiserar sig på ultimat avkoppling, så du slipper stoj och stök kring pool och restaurang. Här nedan har vi samlat hotell med avkopplande faciliteter som takpool, eleganta barer och a la carte-restauranger.

Andra semestertips…