Hotell i Bodrum

Bodrum

Bodrum är en av Turkiets mest välbesökta regioner på den Egeiska kusten. Här kombineras sprudlande nattliv med facinerande historia och underskön natur. Hotellen här erbjuder allt från lyxiga faciliteter såsom privat strand och a la carte-restauranger till vattenparker och gym.

När är det bäst att resa till Bodrum?

I Bodrum håller värmen i sig från maj till in på oktober. Under högsommaren kan temperaturena klättra så högt som till 35 grader, medan den sena våren eller tidiga hösten ger härliga 23 - 25 grader, vilket passar dig som hellre kanske undviker de allra mest stekheta månaderna.

Familjehotell i Bodrum

Du har ingen brist på valmöjligheter när det gäller familjevänliga hotell i Bodrum. Många av hotellen här erbjuder aktiviteter och faciliteter som passar både äldre och yngre. Här nedan har vi samlat ett par riktiga familjefavoriter så du kan få det lättare att välja.

För att se fler familjehotell i Bodrum, klicka här.

Vuxenhotell i Bodrum

Reser du utan barn? I Bodrum finns ett bra utbud av hotell för vuxna, så du slipper stök och bråk kring pool och restaurang. Här erbjuds lite mer mogna faciliteter som a la carte-restauranger, privata stränder och eleganta barer.

För att se fler vuxenhotell i Bodrum, klicka här.

All Inclusive-hotell i Bodrum

Semester är synonymt med All Inclusive. Genom att boka en All Inclusive-resa slipper man ödsla värdefull tid på att leta efter restauranger, och kan istället spendera tiden på stranden eller vid poolkanten. Med All Inclusive har man tillgång till all mat man kan önska sig, och mer därtill – däribland glass i stora, stora, stora… lass.

För att se fler All Inclusive-hotell i Bodrum, klicka här.

Osäkra på vad som finns att göra i Bodrum? Vi har sammanställt en lista med massvis av aktiviteter här.

Om ni vill lyxa till det lite extra på er semester, kan ni kolla in våra lyxhotell i Bodrum här.

Populära resmål i Bodrum

Antalya

Kusadasi

Kusadasi är en av de mest välbesökta orterna i Turkiet. Här finns kilometerlånga stränder, god mat och intressant historia.

Läs mer här

Bodrum

Altinkum

Altinkum översätts bokstavligen till "gyllene sand" och när man ser de vackra stränderna förstår man varför.

Läs mer här

Gumbet

Gumbet

Gumbet är en stillsam ort i närheten till Bodrum stad. Här kombineras långa, avkopplande dagar med sprudlande nattliv.

Läs mer här