Hotell på Fuerteventura

Utsikt över en strand på Fuerteventura

Om du tycker att strandhänget är semesterns höjdpunkt är Fuerteventura resmålet för dig. Här väntar milslånga sandstränder, lugna badorter och vacker natur. På ön hittar du också ett stort utbud av hotell, oavsett om du reser med barnen eller kompisarna.

När är det bäst att resa till Fuerteventura?

Surfparadiset Fuerteventura erbjuder ett stabilt klimat året om med många soltimmar och behagliga vattentemperaturer. Sommarmånaderna är de torraste, regn förekommer i stort sett aldrig, och medeltemperaturen ligger runt dryga 25 grader. Vintermånadernas väder påminner om svensk sommar.

Familjehotell på Fuerteventura

Reser du med barn? Här kan du välja bland ett stort antal hotell som erbjuder familjevänliga faciliteter som vattenrutschbanor, minigolf och lekplatser. Många hotell har också barnklubbar som anordnar roliga aktiviteter.

Vuxenhotell på Fuerteventura

Om du letar efter en avkopplande semester och reser utan barn erbjuder vi många hotell som har en mer vuxen atmosfär. Vissa av hotellen har åldersgräns, medan andra är rekommenderade för vuxna gäster.

Vill du läsa mer om sevärdheter och aktiviteter på ön? Kika in vår blogg där vi har skrivit om vad du kan hitta på under 5 dagar på Fuerteventura.

Populära orter på Fuerteventura

Corralejo

Corralejo

Corralejo är en charmig liten fiskeby med idylliska stränder, trevliga restauranger och allt annat du kan önska dig för en avkopplande solsemester.

Läs mer här

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Barnvänliga Caleta de Fuste ligger en kort bit från öns flygplats och domineras av den fina, långgrunda stranden Playa de Castillo.

Läs mer här

Jandia

Jandia

Strandparadiset Jandia ligger på den södra delen av Fuerteventura och passar perfekt för dig som är ute efter en resa med massor av sol och bad.

Läs mer här