Billiga resor

Billiga resor

En härlig semester behöver inte kosta skjortan. Här på eBeach.se tycker vi att sol, bad och strand går hand i hand med att kunna spara, så vi erbjuder många soliga fynd för alla semesterfirare, oavsett smak eller plånbok. Här tipsar vi om lite enklare, omtyckta hotell som passar dig som hellre lägger semesterkassan på roliga saker som utflykter, souvenirer och restaurangbesök. Boka nu och få mer semester för pengarna.

Billiga solresor

Vare sig du reser med familjen, din partner eller vännerna finns det något som passar just dig. Vi erbjuder billiga paketresor till populära och omtyckta resmål som Mallorca, Turkiet och Grekland. Här hittar du flyg och hotell till solen – för en billig peng.

Budgethotell i Grekland

Grekland är ett mycket kärt resmål för såväl barnfamiljer som par tack vare sin undersköna natur och arkitektur. Att bo på hotell på någon av de grekiska öarna måste inte nödvändigtvis göra slut på alla sparpengar, så ta en titt här nedan på några grekiska budgethotell och välj din favorit.

Budgethotell i Spanien

Ett av de mest välbesökta länderna kring Medelhavet är Spanien. I Costa Brava, Costa del Sol och Costa Blanca finns prisvärda hotell med hög kvalité. Oavsett smak eller plånbok kommer du garanterat att kunna boka in dig på hotell i Spanien som inte spräcker din budget. Ta en titt här nedan.

Budgethotell på Mallorca

På ön Mallorca finns det gott om budgetvänliga hotell för både unga och gamla. Här bjuds det på god mat, vackert landskap och ett sprudlande nattliv för festprissen.

Budgethotell i Turkiet

Den turkosa rivieran bjuder på låga priser och guldkant i vardagen. Här finns det hotell för familjer, par och soloresenärer som är ute efter lite billigare alternativ som är snälla mot plånboken.

Reser du hellre i vinter?

Att vintersemestra tar en ofta utanför Europa då våra grannar i söder tyvärr också drabbas av ett kyligare klimat. Att åka långt låter kostsamt, men det finns faktiskt billigare hotell på vinterdestinationer som Gran Canaria och Teneriffa. Här under är några samlade favoriter, så att du kan ta dig till solen även när snön kommer.

Här är våra bästa tips för att boka en billig solsemester:

  • Res när andra inte gör det. Boka din semester utanför högsäsong - varför inte åka till värmen under hösten?
  • Vänta inte för länge. Våra billigaste resor hittar ni oftast när ni bokar i god tid.
  • Packa smart - utnyttja att ni har gratis handbagage och dela på incheckat bagage.
  • Res från mindre flygplatser - ofta är våra flygresor billigare från Stockholm Skavsta än från Arlanda.
  • Bo på lägenhetshotell - då kan ni laga er egen mat så att ni inte behöver äta ute varje kväll.
  • Boka All Inclusive så ingår all mat och dryck! Åker ni med ett gäng hungriga tonåringar är det här ett prisvärt alternativ.
  • ... och bo billigt men bra! Ovan listar vi våra bästa hotell som inte spräcker budgeten utan ger er mer pengar åt annat.

Har du inte hittat det du letade efter? Vi har fler semesteralternativ att välja på!