Betalningsalternativ - vi gör det enkelt att boka med oss!

Betalningsalternativ
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Vi på eBeach.se förstår att det kan ta hårt på budgeten när du ska planera och boka din semester. Därför ger vi dig möjligheten att boka din solsemester redan idag och sedan delbetala kostnaden.

Betala med kontokort och delbetala räntefritt

När du bokar med oss och väljer att betala med kort kan du i de allra flesta fall välja att delbetala din resa från så lite som 650 kronor per person. Beroende på hur lång tid det är fram till avresa kommer du på sista sidan när du gör din bokning (längst ner vid betalningsalternativen) att se alla alternativ som finns tillgängliga att välja för just din bokning. Där visas också tydligt de belopp och datum som gäller för just den resa som du har valt. Dina betalningar dras sedan automatiskt på de angiva datumen.

Du kan alltid göra flera betalningar än de som visas genom att logga in till ”Mina sidor” och välja hur mycket du vill betala, så länge hela beloppet är betalt innan sista betalningsdatum. Hela resan ska alltid vara betald senast 14 dagar innan avresa, sen är det bara att packa väskan och bege dig iväg på din välförtjänta semester!

Om du åker snart

Om du planerar att åka på semester med avresa snart, måste hela beloppet betalas på en gång när du gör din bokning om du väljer att betala med kort. Du kan däremot fortfarande välja att delbetala med Klarna.

Delbetala med Klarna

Nu kan du även välja att delbetala med Klarna! Antingen väljer du att delbetala i din egen takt med Klarna konto, eller så kan du välja en betalningsplan på 6, 12 eller 24 månader. Om du vill betala genom Klarna väljer du det som alternativ på betalningssidan - du får då upp mer information om de olika Klarna-alternativen.

Våra destinationer

Om du bokar din semesterresa redan idag med våra låga och räntefria delbetalningsalternativ får du de billigaste priserna så det är bara att välja och vraka i vårt stora utbud av hotell. Vi har prisvärda semesterresor till Mallorca, Gran Canaria, Kreta och Rhodos för att nämna ett par exempel. Boka nästa semesterresa till solen med eBeach.se redan idag. Med oss blir det enklare för dig att planera, boka och njuta av resan.