Hotell på Teneriffa

Utsikt över en strand på Teneriffa

Teneriffa är ett mångsidigt semesterresmål som bjuder på soligt väder under hela året. Här hittar du inte bara fina stränder utan också shopping, uteliv och spännande sevärdheter. Dessutom kan du se den mäktiga vulkanen Teide med sina dryga 3 700 meter från nästan alla delar av ön.

När är det bäst att resa till Teneriffa?

Teneriffa är den största av Kanarieöarna och ön har faktiskt flera olika mikroklimat. De sydliga delarna är något varmare och soligare, men hela ön bjuder på sommarväder året om. Varmast är det under sommarmånaderna då medeltemperaturen ligger runt 25 grader.

Familjehotell på Teneriffa

Teneriffa erbjuder många hotell som passar perfekt för dig som reser med barn. Många har lekparker, barnpooler och roliga aktiviteter för de yngre gästerna. Här har vi samlat några av våra mest populära familjehotell.

Vuxenhotell på Teneriffa

Om du föredrar att resa utan barn erbjuder vi många hotell med åldersgräns där du slipper spring och lek kring poolen. Här hittar du några av våra utvalda hotell som passar dig som föredrar en vuxnare atmosfär.

Populära orter på Teneriffa

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz

I den pittoreska semesterorten Puerto de la Cruz kan du njuta av sol och bad med en häftig utsikt över den häftiga vulkanen Teide.

Läs mer här

Los Cristianos

Los Cristianos

I den lugna orten Los Cristianos hittar du två fina stränder, omtyckta hotell och allt annat du kan önska dig för en härlig solsemester.

Läs mer här

Playa de las Americas

Playa de las Americas

Playa de las Americas är en vibrerande semesterort på Teneriffa och här blandas avkopplande strandliv med underhållande nöjesliv.

Läs mer här