Vinterresor 2021/2022

En vinter att längta till...

Varma resmål

Sommaren är fantastisk. Men du behöver inte vänta ett helt år innan du får uppleva solens varma strålar. Skippa tjocka koftor och stickiga sockor, packa badkläderna och fly vinterrusket med en värmande solresa. Under vinterhalvåret hittar du de allra varmaste temperaturerna på tropiska resmål som Mauritius eller Thailand. Om du inte vill resa så långt är Kanarieöarna ett älskat vinterresmål med väder som liknar svensk sommar.

Något som gör soliga vinterresor extra njutbara är vetskapen om det kyliga vädret hemma i Sverige. Du ligger på stranden med en cocktail i handen. Vännerna skottar snö och skrapar vindrutor. Då känns det lite extra bra.

Passa på att kika in våra mest populära resor i vinter här nedan. Boka din resa och börja längta till vintern!

Familjeresor i vinter

Runt jul och nyår är både vuxna och barn lediga, och vad passar bättre än att fira på stranden? För dig som hellre firar jul hemma kan det passa fint att boka en resa under sportlovet i februari istället, vilket även ger en något kul att se fram emot efter nyår.

Vilka datum i vinter som än passar dig och din familj bäst har vi erbjudanden till drömmiga resmål med vintersol. Kika här nedan på våra samlade hotell.

Åk långt

För dig som vill komma så långt bort från isvindar och snöblandat regn bör du åka dit där drinkar serveras ur kokosnötter. Koppla av på en privat strand i Phuket, gå på Disneyworld i Florida eller kanske sola till det riktigt ordentligt och besöka Mauritius i Indiska Oceanen? Vart du än åker så får du inte glömma att ta med dig snorkeln så att du kan se alla tropiska fiskar.

Vart är det varmt när du vill åka?

Med värmeguiden kan du se var det är varmt just när du vill resa. Vare sig du vill fly vinterrusket eller tjuvstarta sommaren finns det något för dig.

Värmeguiden

Kanarieöarna i vinter

Vintervarma Kanarieöarna har något för alla, oavsett om du reser på semester med familjen eller utan barn. Många hotell har dessutom uppvärmda pooler. Så passa på att byta vinterkängorna mot flip-flops i vinter och boka in dig på något av våra samlade hotell här under.

Är du inte säker på vilken Kanarieö som passar dig bäst? Ta vårt roliga test och hitta ditt nästa resmål i vinter.

Mauritius i vinter

Mauritius ligger utanför Madagaskars östra kust och är inte bara varmt och skönt vintertid, här finns också många roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Hotellen varierar från allt mellan lyxiga hotellresorter till mindre lägenhetshotell för de som gillar att utforska. Besök någon av orterna Flacq, Pamplemousses eller Savanne. Här nedan är våra samlade hotellfavoriter på denna tropiska ö.

Phuket i vinter

Phuket har länge varit på topplistan för svenska semesterfirare tack vare sitt drömlika tropiska klimat, turkosa hav och kritvita sandslätter. Om du vill komma så långt bort från din iskalla kylan som möjligt i vinter och fly till palmer och värme rekommenderar vi att besöka Thailands pärla. Här finns hotell av alla olika slag, vare sig du är ute efter en lyxresort vid stranden eller en gömd oas i djungeln. Hitta den perfekta semestern för dig och din familj, vänner eller partnern.