Vinterresor 2019/2020

En vinter att längta till...

Säkra en solig vintervecka

Svensk sommar i all ära men du behöver inte vänta ett år till innan du får uppleva solens varma strålar igen. Fly vinterrusket och njut av solen på de sydligare breddgraderna. Både Kanarieöarna och Dubai är omtyckta resmål för dig som vill sola och bada i vinter.

Kanarieöarna

Vintervarma Kanarieöarna har något för alla, oavsett om du reser på semester med familjen eller utan barn. Många hotell har dessutom uppvärmda pooler. Är du inte säker på vilken Kanarieö som passar dig bäst? Ta vårt roliga test och hitta ditt nästa resmål i vinter.

Dubai

Dubai är inte bara varmt och skönt vintertid, här finns också många roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Här har vi samlat några av våra mest populära hotell för en solsäker semester.

Phuket

Phuket har länge varit på topplistan för svenska semesterfirare tack vare sitt drömlika tropiska klimat, turkosa hav och kritvita sandslätter. Här finns hotell av alla olika slag, vare sig du är ute efter en lyxresort vid stranden eller en gömd pärla i djungeln. Hitta den perfekta semestern för dig och din familj, vänner eller partnern.