Vinterresor 2019/2020

En vinter att längta till...

Varma resmål i vinter

Svensk sommar i all ära men du behöver inte vänta ett år till innan du får uppleva solens varma strålar igen. Fly vinterrusket och njut av solen på de sydligare breddgraderna.

Våra favoriter kring Medelhavet drabbas tyvärr också av lite köld när vintern slår till. Lyckligtvis finns det resmål för de som vill åka långt eller stanna på hemmaplan som har härlig vintersol. Här nedan är samlade, omtyckta resmål för dig som vill sola och bada även i vinter.

Familjeresor i vinter

Runt jul och nyår är både vuxna och barn lediga, och vad passar bättre än att fira på stranden? För dig som hellre firar jul hemma kan det passa fint att boka en resa under sportlovet i februari istället, vilket även ger en något kul att se fram emot efter nyår. Vilka datum i vinter som än passar dig och din familj bäst har vi erbjudanden till drömmiga resmål med vintersol. Kika här nedan på våra samlade hotell.

Åk långt

För dig som vill komma så långt bort från isvindar och snöblandat regn bör du åka dit där drinkar serveras ur ananaser. Koppla av på en privat strand i Phuket, gå på Disneyworld i Florida eller kanske sola till det riktigt ordentligt och besöka Mauritius i Indiska Oceanen? Vart du än åker så får du inte glömma att ta med dig snorkeln så att du kan se alla tropiska fiskar.

Kanarieöarna

Vintervarma Kanarieöarna har något för alla, oavsett om du reser på semester med familjen eller utan barn. Många hotell har dessutom uppvärmda pooler. Så passa på att byta vinterkängorna mot flip-flops i vinter och boka in dig på något av våra samlade hotell här under. Är du inte säker på vilken Kanarieö som passar dig bäst? Ta vårt roliga test och hitta ditt nästa resmål i vinter.

Dubai

Dubai är inte bara varmt och skönt vintertid, här finns också många roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Här finns allt från lyxiga hotellresorter till mindre lägenhetshotell för de som gillar att utforska staden. Här nedan är våra samlade hotellfavoriter i denna ökenjuvel.

Phuket

Phuket har länge varit på topplistan för svenska semesterfirare tack vare sitt drömlika tropiska klimat, turkosa hav och kritvita sandslätter. Här finns hotell av alla olika slag, vare sig du är ute efter en lyxresort vid stranden eller en gömd pärla i djungeln. Hitta den perfekta semestern för dig och din familj, vänner eller partnern.