Vuxensemester 2020/2021

Reser du utan barn?

Barn är härliga… Fast ibland kan det vara skönt att slippa stim och stoj kring poolen och bara få njuta av tillvaron i lugn och ro. När man behöver riktig ensamtid med sin partner eller med vännerna är det inget som går upp mot en barnfri miljö, vare sig det är ens egna eller andras man behöver en paus från. Här har vi valt ut några av våra mest populära hotell med en mer vuxen atmosfär.

Romantiska vuxenhotell

Vad är bättre än att umgås med sin partner? Att umgås med sin partner i solen, såklart! Umgänget för resan är fixat, men vart ska ni bo? Vi är inte bara experter på sol och bad, men även på vad som gör varje semester speciell, så det enda du behöver göra är att koppla av och välja mellan dessa romantiska hotell...

Livliga vuxenhotell

Bara för att man bor på vuxenhotell behöver inte det betyda att allt ska handla om lyxiga vinprovningar och avkopplande poolhäng hela tiden. För er partyprissar finns en hel mängd livliga festhotell som bland annat får besök av välkända DJ's, anordnar poolpartyn och har egna vattenrutschkanor. Omtyckta festresmål inkluderar bland annat Costa del Sol, Mallorca och Rhodos.

Så packa med dig vännerna, simkläderna och dansskorna, för ni kommer ha riktigt roligt på något av dessa hotell!

Lyxiga vuxenhotell

Unna dig och dina nära och kära lite guldkant i vardagen med iskalla cocktails på en takterrass i solnedgången. Här nedan är några utvalda, lite lyxigare hotell för de som vill undvika barnklubbar och istället gå på stilfulla a la carte-restauranger.

Hotell med åldersgräns

Om du letar efter garanterat barnfria hotell som endast välkomnar vuxna gäster har vi samlat våra mest populära hotell med åldersgräns. Här hittar du lyxiga, lugna och livliga hotell för dig som reser utan barn.

Hotell bara för vuxna

Letar du efter en vuxensemester i vinter?

Kanarieöarna är en av våra allra mest omtyckta resmål under vinterhalvåret och här vi erbjuder ett stort antal hotell. Vare sig du reser med partnern, mamma eller bästa vännerna så hittar du här några av våra mest populära hotell för vuxna.

Vuxensemester på Kanarieöarna

Även i Turkiet finns det massvis med vuxenhotell, och något för alla smaker. Klicka er vidare för att se våra mest omtyckta vuxenhotell i Turkiet.

Har du inte hittat det du letade efter?

Vi har fler semesteralternativ att välja bland.