Hotell med vuxen atmosfär 2021/2022

Reser ni utan barn?

Barn är härliga… Fast ibland kan det vara skönt att slippa stim och stoj kring poolen och bara få njuta av tillvaron i lugn och ro. När man behöver riktig egentid med sin partner eller med vännerna är det inget som går upp mot en barnfri miljö, vare sig det är ens egna eller andras man behöver en paus från. Här har vi valt ut några av våra mest populära hotell med en mer vuxen atmosfär.

Hotell med vuxen atmosfär är hotell som är extra populära bland vuxna på grund av den service, faciliteter och lugn de erbjuder – dock har många av dem ingen åldersgräns och även barn är välkomna att checka in.

Vill ni försäkra er om en garanterat barnfri hotellvistelse rekommenderar vi att ni checkar in på ett hotell bara för vuxna. Dessa hotell med åldersgräns är endast för vuxna resenärer och garanterar en lugn och avslappnande tillvaro.

Romantiska hotell med vuxen atmosfär

Vad är bättre än att umgås med sin partner? Att umgås med sin partner i solen, såklart! Umgänget för resan är fixat, men var ska ni bo? Vi är inte bara experter på sol och bad, men även på vad som gör varje semester speciell, så det enda ni behöver göra är att luta er tillbaka och välja mellan dessa romantiska hotell...

Livliga hotell med vuxen atmosfär

Bara för att man bor på ett hotell med mogen atmosfär behöver inte det betyda att allt ska handla om lyxiga vinprovningar och avkopplande poolhäng hela tiden. För er partyprissar finns en hel mängd livliga festhotell som bland annat får besök av välkända DJ:ar, anordnar poolpartyn och har egna vattenrutschkanor. Omtyckta festresmål inkluderar bland annat Costa del Sol, Mallorca och Rhodos. Packa med er vännerna, simkläderna och dansskorna, för ni kommer ha riktigt roligt på något av dessa hotell!

Lyxiga hotell med vuxen atmosfär

Unna er lite guldkant i vardagen med iskalla cocktails på en takterrass i solnedgången. Här nedan är några utvalda, lite lyxigare hotell för de som vill undvika barnklubbar och istället gå på stilfulla a la carte-restauranger.

Hotell bara för vuxna

Om ni letar efter garanterat barnfria hotell som endast välkomnar vuxna gäster har vi samlat våra mest populära hotell bara för vuxna. Här hittar ni lyxiga, lugna och livliga hotell med åldersgräns för er som reser utan barn.

Hotell bara för vuxna

Letar ni efter en vuxensemester i vinter?

Kanarieöarna är ett av våra allra mest omtyckta resmål under vinterhalvåret och här vi erbjuder ett stort antal hotell. Vare sig ni reser med partnern, mamma eller bästa vännerna så hittar ni nedan några av våra mest populära hotell för vuxna på Kanarieöarna.

Vuxensemester på Kanarieöarna

Kolla gärna även in våra vuxenhotell i Turkiet och Grekland om ni letar efter en avslappnande solresa på dessa fantastiska resmål.

Har ni inte hittat det ni letade efter? Vi har fler semesteralternativ att välja bland …