Hotell i Palma

Palma

Mallorca ligger den kulturella huvudstaden Palma. Konst- och historienörden kommer att älska den här staden tack vare alla museer, den antika arkitekturen och såklart allas favorit: Den vackra stranden Playa de Palma.

När är det bäst att resa till Palma?

Mallorcas klimat är varmt och torrt. Under sommarmånaderna kan temperaturerna klättra så högt som till 30 grader, medan de under vintrarna är milda och håller sig runt 10 - 15. De bästa månaderna för att resa till Palma är sen vår eller tidig höst då högsäsongen är över, priserna har sjunkit men värmen fortfarande är där.

Familjehotell i Palma

Reser du med barn? I Spanien finns oändligt många hotell som specifikt riktar in sig på barnfamiljer. Många av dem erbjuder All Inclusive, vattenparker och barnklubbar. Kika in våra utvalda hotell här under.

Vuxenhotell i Palma

För dig som hellre reser utan barn erbjuder Palma hotell med en mer vuxen atmosfär. Hotellen har ofta en mer elegant inredning, takpooler och lyxigare faciliteter såsom span, hälsocenter och à la carte-restauranger.

Vill du veta mer om vad du kan hitta på i Spanien? Kolla in vår lista på utflykter i Spanien på bloggen och bli inspirerad.

Inspirerande Mallorca

Antalya

Hitta rätt region

Mallorca har fler städer än du kan räkna på fingrarna. På bloggen har vi sammanfattat några av de mest populära regionerna så du kan hitta den som passar dig!

Läs mer här

Costa Brava

Palma: 5 anledningar till at åka

Det finns många skäl till att besöka staden Palma. Här har vi listat några av våra favoritskäl.

Läs mer här

Palma

Mallorkinsk mat

En sak man inte får missa på Mallorca är att prova på alla olika maträtter! Kolla in den här listan på några av våra favoriter.

Läs mer här