Resor till Los Cristianos

Semester Los Cristianos

Läs mer om Los Cristianos

Los Cristianos är ett av Teneriffas mest populära resmål för turister som är ute efter en riktig solsemester. Det är inte svårt att förstå, med sina två fina stränder, omtyckta hotell och ortens lugna atmosfär. För er som vill kombinera er avslappnade semester med mer hålligång bor ni även nära Playa de las Americas och dess pulserande nöjesliv. I Los Cristianos är nöjeslivet mer lågmält och centrerat runt trevliga uteserveringar och populära restauranger. En solresa till Los Cristianos passar perfekt för familjer, par eller kompisgäng som vill ha en semester med fokus på att ta det lugnt.

Visa resmål på kartan

Väder

Om du inte vågar hoppas på sol och värme i Sverige, så är en semester på Teneriffa perfekt för dig! Öns geografiska läge utanför nordvästra Afrika gör att det är nästan lika varmt på vintern som på sommaren, med en medeltemperatur på mellan 20 och 30 grader. Därför får du garanterat den sol och värme som du så länge längtat efter!

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till Los Cristianos redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.