Hotell på Mauritius

Strand på Mauritius

Den gröna ön Mauritius har ett idealt läge i den Indiska Oceanen utanför Madagaskar. Mauritius bjuder på klarturkost hav, färgsprakande kultur och skyhöga palmträd, och dessa är bara några av anledningarna till att resenärer från världen över förälskar sig i detta öparadis. Vare sig du väljer att bo på den norra, södra, östra eller västra kusten så garanteras en avkopplande och spännande semester.

När är det bäst att resa till Mauritius?

När man reser till länder som ligger under ekvatorn kan det vara bra att komma ihåg att säsongerna här är motsatta till vad vi är vana med. Den heta och fuktiga sommarsäsongen varar mellan december till mars, medan de lite svalare vintrarna håller sig mellan juni till augusti. De högsta temperaturerna i sommarsäsongen här tar sig något över 30 grader, medan temperaturerna under vintersäsongen håller sig mellan behagliga 20 - 24. I vattnet kan du vänta runt 26 grader året om. Tips: För riktigt vackra solnedgångar på stranden kan vi rekommendera att bo på den västra kusten.

Familjehotell på Mauritius

Vill du ta med din familj på ett tropiskt äventyr ni sent kommer glömma? Inga problem! Hotellen här är många, och här finns allt från lite billigare lägenhetshotell till större resorter med bland annat barnklubbar och vattenrutschkanor. Här nedan har vi samlat våra favorithotell på Mauritius.

Hotell som passar vuxna

Undvik bråk och stök kring pool eller restaurang genom att boka in er på ett vuxenhotell. Vare sig du reser med partnern eller en vän så kommer ni garanterat att kunna slappna av på riktigt här. Många av hotellen har åldersgräns och lite lyxigare faciliteter som spa, privat jacuzzi och eleganta barer. Kika in de här alternativen och välj en egen favorit!