Hotell i Las Palmas

Hotell i Las Palmas

Las Palmas är huvudstaden på ön Gran Canaria. Här bor cirka 400 000 invånare och staden bjuder på en historia som sträcker sig tillbaka på 1400-talet, vykortsvackra stränder och ett sprudlande nattliv. Hit letar sig tusentals semesterfirare året om för att ta del av den härliga kombinationen av spanskt strandhäng och stadspuls.

När är det bäst att resa till Las Palmas?

Las Palmas är ett populärt resmål året om tack vare sitt varma väder året runt. På somrarna kan temperaturerna klättra upp mot 30 grader, medan vintrarna påminner om svensk sommar. Eftersom att klimatet är subtropiskt och vulkaniskt förekommer det knappt regn under somrarna. För oss i norr passar det speciellt bra att åka under vintern för att komma bort från snöslasket.

Familjehotell på Las Palmas

Reser du med spralliga knattar? I Las Palmas ligger de allra flesta hotellen antingen dirket vid stranden eller en kort promenad ifrån. Många av hotellen erbjuder roliga barnklubbar och pooler för de små som behöver leka av sig, samt välförtjänta spafaciliteter för de vuxna.

Vuxenhotell i Las Palmas

Vill du hellre åka på en romantisk resa med partnern eller komma iväg på den där kompisresan ni har planerat i flera år kan det passa bra att ta in på hotell med en mer mogen stämning. Här slipper man ofta stök och bråk kring pool och restaurang, och kan unna sig lite kvalitetstid för sig själv.

Populära orter på Gran Canaria

Playa del Ingles

Playa del Ingles

Den charmiga turistorten Playa del Inglés är ett oerhört omtyckt resmål för svenskar som vill boka in en solresa, oavsett säsong.

Läs mer här

Maspalomas

Maspalomas

Maspalomas är en av de mest ikoniska regionerna på Gran Canaria. Maspalomas i sin helhet är livligt och modernt med ett fantastiskt nattliv, vackra stränder och intressant historia.

Läs mer här

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico på Gran Canaria är en konstant semesterfavorit bland solsugna svenskar och här är stranden är aldrig långt bort.

Läs mer här