Paketresor 2021/2022

Paketresor

Res på ditt sätt

När du bokar en paketresa med eBeach.se kan du enkelt kombinera din egen solsemester, precis så som du vill ha den. Reslängd bestämmer du själv och du kan välja de flygtider som passar dig. Vi erbjuder också ett stort utbud av hotell, från enklare lägenhetshotell till lyxiga hotellkomplex.

Du kan resa från flera av de största flygplatserna i Sverige. Här under ser du reseförslag med avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Paketresor till Kanarieöarna

Tack vare sitt varma och behagliga klimat är Kanarieöarna ett populärt resmål året om. Faktum är att öarna i folkmun kallas för ”den eviga vårens öar”. Det är inte svårt att se hur de fått det namnet eftersom de bjuder på över 300 soldagar om året och kilometerlånga sandstränder. Kan du inte bestämma vilken ö du vill resa till? Ta vårt test och se vilken som passar dig bäst!

Paketresor till Spanien

Soliga Spanien har länge varit svenskarnas favoritresmål. Här finns allt du kan önska dig för en härlig solsemester. Vackra sandstränder, ett stort utbud av aktiviteter och en matkultur som erbjuder något för alla. Vare sig du föredrar det spanska fastlandet eller folkkära Mallorca kan du njuta av en riktigt avkopplande semester.

Paketresor till andra soliga resmål

Vi erbjuder resor till många solsäkra resmål, både i och utanför Europa, som passar såväl barnfamiljer som kompisgäng. Besök ett åsnereservat på Korfu, bada i den Blå lagunen i Turkiet eller varför inte bege dig ut på en spännande ökensafari i Dubai?

Var är det varmt när du vill åka?

Med värmeguiden kan du se var det är varmt just när du vill resa. Vare sig du vill fly vinterrusket eller tjuvstarta sommaren finns det något för dig.

Värmeguiden

Andra restyper

Vi erbjuder en mängd olika sorters resor till soliga resmål. Här hittar du såväl populära hotell med All Inclusive som prisvärda lägenhetshotell där du kan laga dina egna måltider. Vill du resa nu med detsamma? Ta en titt på våra sista minuten-resor.