Hotell på Mallorca

Calas de Mallorca

Med allt ifrån pittoreska småbyar till sprudlande storstäder så är Mallorca en av de mest mångsidiga resmålen för semesterfirare av alla åldrar. Besök det familjevänliga Alcudia, festliga Magaluf eller den den historiska huvudstaden Palma.

När är det bäst att resa till Mallorca?

Här drar sommarsäsongen igång tidigt. Redan i maj stiger graderna över 20, och under sommaren juni till augusti når temperaturerna inte sällan 30 grader. Om du föredrar något svalare väder och mer yta för handduken rekommenderas dock den tidiga hösten.

Familjehotell på Mallorca

Vill du plocka med dig hela familjen? Inga problem! Mallorca har ett brett urval av familjehotell med faciliteter för både stora och små. Många av hotellen erbjuder barnklubbar, All Inclusive och vattenparker. Här nedan har vi samlat några riktiga favoriter.

Vuxenhotell på Mallorca

För dig som reser utan barn så erbjuder Mallorca en hel mängd olika vuxenhotell. Välj från allt mellan atmosfäriska boutiquehotell till partyhotell mitt i stadspulsen. Vad du än letar efter så är en sak säker -Du kommer definitivt att kunna koppla av.

Vill du veta mer om regionerna på Mallorca? Kolla in vår miniguide på varje ort, så kanske det blir lättare att välja.

Populära resmål på Mallorca

Alcudia

Alcudia

På den norra kusten av Mallorca ligger den familjevänliga orten Alcudia. Här finns perfekta sandstränder och underbart vacker natur.

Läs mer här

Palma

Palma

Det kulturella centrumet Palma kommer att tilltala både historienörden och strandälskaren. Man kan bokstavligt talat promenera 5 minuter från museumet rakt ned på en kritvit sandstrand om man vill.

Läs mer här

Magaluf

Magaluf

Du kommer aldrig att ha tråkigt i Magaluf! Här finns nattklubbar, kilometerlånga stränder oh vattenparker i mängder.

Läs mer här