Hotell i Barcelona

Platja Barceloneta

Sedan länge har Spanien varit på topplistan för semesterfirare världen över tack vare sina briljanta stränder, goda mat och fascinerande kultur. Barcelona ligger i regionen Costa Brava och är en av de största städerna på det spanska fastlandet med mer än 4 200 000 invånare. Om du är den som gärna kombinerar avslappnat strandhäng med storstadsnöjen så har du hittat helt rätt. Hotellen här är ofta strandnära, moderna och har allt som behövs för en spännande och solig semester.

När är det bäst att resa till Barcelona?

Kring sommarmånaderna ökar graderna en hel del, med en snittemperatur på cirka 28 grader och stark sol. Våren i Barcelona är perfekt för den som inte trivs i de allra varmaste temperaturerna men fortfarande vill få sin dos vitamin D. Värmen ligger kvar till början av hösten, och det går utmärkt att bada ända in i september.

Familjehotell i Barcelona

Familjehotell finns det gott om i Barcelona. Många av hotellen erbjuder barnpooler och lekplatser, samt utflyktsdiskar och val av att bo med All Inclusive. Vare sig ni vill ta en riktig heldag på stranden Barceloneta eller utforska stadens sevärdheter så kommer ni garanterat att hitta just ert drömhotell.

Vuxenhotell i Barcelona

Om du reser för att ta en paus från dina egna eller andras barn så finns här många hotell med vuxen atmosfär. Koppla av på ett barnfritt hotell med en Jamón Iberico och en drink vid poolen och njut! Här är våra utvalda hotell med en mer mogen atmosfär.

Vill du veta mer om vad du kan hitta på i Costa Brava? Kolla in vår lista på utflykter i Spanien på bloggen och bli inspirerad.

Inspiration för Barcelona

Berg

Experten tipsar

I det här blogginlägget tipsar vår expert om sevärdheter, utflyktsmål och hur man kopplar av på bästa sätt i och utanför Barcelona.

Läs mer här

Museum

Fem saker du inte får missa

När man besöker Barcelona kan det vara svårt att veta vad man ska göra och se först. På bloggen tipsar vi om 5 saker man inte får missa när man besöker Barelona.

Läs mer här

Costa Blanca

Costa Bravas bästa vattenparker

Är du sugen på en heldag på ett äventyrsbad? Här tipsar vi om de bästa vattenparkerna i regionen Costa Brava, runtomkring Barcelona.

Läs mer här