Hotell på Lanzarote

Utsikt över kusten på Lanzarote

Den vackra vulkanön Lanzarote bjuder på ett häftigt, ökenliknande landskap och turkost kristallklart vatten. Här kan du besöka nationalparken Timanfaya, se den mäktiga grottan Jameos del Agua eller njuta av soliga dagar på de fina stränderna. Vi erbjuder också ett stort utbud av hotell som passar både stora och små semesterfirare.

När är det bäst att resa till Lanzarote?

Med sol och värme året om är Lanzarote ett populärt resmål oavsett säsong. Vintern bjuder på väder som påminner om vår svenska sommar, medan temperaturerna stiger under sommaren och når inte sällan 30 grader. Mellan juli och september är havet också härligt med en genomsnittstemperatur på 23 grader.

Familjehotell på Lanzarote

Reser du med barn? På Lanzarote finns många hotell som passar perfekt för familjesemestern. Många erbjuder både barnpooler och roliga aktiviteter för barn, medan föräldrar som vill ta igen sig lite kan koppla av vid poolen eller med härliga spabehandlingar.

Vuxenhotell på Lanzarote

För dig som reser med partnern eller vännerna kan det vara skönt att slippa spring runt poolen. Här har vi valt ut populära vuxenhotell med åldersgräns, vare sig du föredrar charmiga lägenhetshotell eller stilrena lyxhotell.

Populära orter på Lanzarote

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen är en gammal fiskeby som numera är Lanzarotes största turistort! Här kan du räkna med såväl sol och bad som ett vibrerande nöjesliv.

Läs mer här

Costa Teguise

Costa Teguise

Costa Teguise bjuder på fina sandstränder, omtyckta hotell och massor med vindsurfing för den som känner för ett äventyr på sin semester!

Läs mer här

Playa Blanca

Playa Blanca

I Playa Blanca hålls ett lugnt tempo och med ortens fina sandstränder nära till hands är du garanterad en solsemester med massor av sol och bad.

Läs mer här