Hotell i Kroatien

Kroatien

Om du gillar att kombinera härligt strandhäng med stadsvandring är Kroatien definitivt värt ett besök. Vi erbjuder resor till Split och Dubrovnik-områdena. Här välkomnas du av underskön natur, fascinerande arkitektur och gästvänlig kultur. Vi erbjuder resor till Split - den näst största staden efter Zagreb - och Dubrovnik.

När är det bäst att resa till Kroatien?

Förvänta dig ett typiskt medelhavsklimat under sommaren, med torrt och varmt väder samt en medeltemperatur på cirka 24 grader. Kring mars - maj är temperaturerna ofta mildare, kring 14-snåret. Det varma vädret håller i sig hela sommaren och ifall du reser till Kroatien i september ska du se att det fortfarande går att bada.

Familjehotell i Kroatien

Den kroatiska rivieran bjuder på mängder med familjehotell, ofta med faciliteter som barnklubbar, lekplatser och breda utbud av aktiviteter. Ta en titt här nedan på våra handplockade familjehotell i Kroatien.

Vuxenhotell i Kroatien

Reser du med kärleken eller med kompisarna? Då kan det vara skönt att ta in på ett vuxenhotell med åldersgräns. Vi älskar barn, men ibland går inget upp mot att komma ifrån dem, vare sig det är ens egna eller andras. Ta en titt här nedan på avkopplande, garanterat barnfria hotell i Kroatien.

Familesemester

Andra semestertips…