Hotell i Dubai

Dubai

Dubai är den mest tätbefolkade av alla emirater, och helt klart det mest populära turistresmålet i Förenade Arabemiraten. Till Dubai reser alla som är ute efter lite extra lyx och flärd, och hotellen här är ofta vackert designade med strandläge och god mat.

När är det bäst att resa till Dubai?

Med sitt torra, varma ökenklimat så håller Dubai en hyfsat jämn temperatur årligen. På somrarna kan dock temperaturerna klättra så högt som 35 grader, så om du reser på sommarhalvåret rekommenderas det att bära extra skyddande solkräm och stanna i skuggan när solen står som högst. Däremot är Dubai perfekt att resa till under vintern då graderna ligger runt behagliga 22 - 25.

Familjehotell i Dubai

I Dubai finns massvis med olika hotell att välja mellan, där de allra flesta har faciliteter som passar både stora och små. Här erbjuds privata vattenparker, barnklubbar och lekplatser för de yngre, samt spafaciliteter och gym för de vuxna.

Hotell med vuxen atmosfär

Reser du utan barn kan det passa bra att ta in på ett hotell med vuxen atmosfär. Här erbjuds ofta lite mer eleganta barer, a la carte-restauranger och vackert utsmyckade rum. Ta en titt här nedan och välj din egen favorit.

Andra semestertips…