Semester Side

Läs mer om Side

Side är en av Turkiets populäraste semesterorter och lockar mängder av svenska turister år efter år. Här finns långa härliga sandstränder vilket innebär att er semester garanterat bjuder på massor med sol och bad! Dessutom är här billigt – både mat och shopping finns att hitta till överkomliga priser. På dagsutflykt kan ni åka in till Antalyas myller eller bege er till grannstaden Manavgat där ni hittar en populär marknad på måndagar och torsdagar. På eBeach.se hittar ni självklart hotell i alla prisklasser så att ni kan vara säkra på att hitta något som passar just er och er solsemester.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Side

Väder

Side har varma somrar och temperaturen börjar stiga så tidigt som i april. I juli och augusti är det som varmast, med temperaturer på upp till 30 grader. Mildare värme håller i sig fram till oktober och november.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solresa till Side redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.