Hotell på Kanarieöarna

Teneriffa på Kanarieöarna

Kanarieöarna består av sju stycken öar som alla har sin egen personlighet. Gran Canaria är den mest folkrika ön, och är även hem till ögruppens huvudstad Las Palmas. Vill du besöka de andra öarna kan du välja mellan solspäckade Teneriffa, familjevänliga Fuerteventura och fascinerande Lanzarote. På Kanarieöarna kan du besöka häftiga monument, gå på vattenparker och utforska den fantastiska subtropiska naturen.

När är det bäst att resa till Kanarieöarna?

Alla kanarieöar bjuder på ett torrt och varmt vulkanklimat året om. Under vintermånaderna ligger medeltemperaturen på cirka 20 grader, medan sommarmånaderna bjuder på temperaturer upp mot 30 grader. Regn är mycket ovanligt, speciellt på de sydligare delarna av öarna.

Familjehotell på Kanarieöarna

Kanarieöarna är ett toppbokat resmål för familjen tack vare sina långgrunda stränder, spännande aktiviteter och sköna väder. Vi har samlat massvis med familjehotell på Kanarieöarna, som bland annat erbjuder barnklubbar, uppvärmda pooler och närhet till hav och strand.

Vuxenhotell på Kanarieöarna

Reser du utan barn? Då kan det passa bra att boka hotell med åldergräns. Bli kvitt skrik och bråk kring pool och restaurang och spendera lite kvalitetstid med dig själv, partnern eller vännerna. Här under har vi handplockat hotell med en mer mogen atmosfär.

Populära semesterorter på Kanarieöarna

Puerto del Carmen

Gran Canaria

På Gran Canaria kan du semestra i allt från charmiga gamla fiskebyar som Puerto Mogan till större orter som öns huvudstad Las Palmas. Tack vare det härliga klimatet, de fina stränderna och de många aktiviteterna så passar det lika bra för vinterresan som sommarlovet.

Läs mer här

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote är känt för sin dramatiska natur med karga vulkankrater och häftiga klippformationer. Trots sin ringa storlek kan du uppleva allt från lugn och ro på de många sandstränderna till kulturupplevelser och kulinariska restaurangbesök i den större staden Arrecife.

Läs mer här

Playa Blanca

Fuerteventura

Med milt klimat, fläktande vindar över 150 km av sandstränder, är Fuerteventura ett paradis för dig som vill spendera större delen av solsemestern på stranden. Tack vare de härliga vågorna vallfärdar också varje år mängder av vattensportsutövare hit för att surfa eller vindsurfa.

Läs mer här