Magaluf, Mallorca

Sol Katmandu Park & Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1927 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Familjevänliga Sol Katmandu Park & Resort har ett eget äventyrsland. Här kan du gå på 4D-bio, spela äventyrsgolf och besöka ett kusligt spökhus. Dessutom kan barnen leka i hotellets vattenland Katlantis.

Hotellet är bra beläget med närhet till både strand och Magalufs centrum. Det ligger 250 meter från närmsta strand och 26 km från Palma de Mallorcas flygplats.

Boende
Här bor du i nyrenoverade ljusa rum som är utrustade med badrum, luftkonditionering, satellit-tv, telefon och värdeskåp (mot avgift). Bokar man familjerum tillkommer även vattenkokare och minikyl - dessa kan läggas till i standardrummen vid ankomst mot avgift.

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang som serverar internationell mat, temamiddagar, och temafrukostar. Hotellet har även en loungebar och en poolbar som serverar dryck och snacks. Är man sugen på något sött har hotellet en nyöppnad Sweet Shop där gäster kan dricka kaffe och äta efterrätt.

Om hotellet
Hotellet har en stor pool och en separat barnpool. Man kan även spela tennis och biljard mot avgift. För barnen finns miniklubb. Vid ankomst på hotellet får ni ett Sol Katmandu Play Pass (lekpass) som ger er tillgång till bland annat Katmandu Park med tillhörande äventyrsland och 4D-bio, samt Katlantis vattenland.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan