Vuxenhotell

Ett man och en kvinna på stranden på Mallorca

Garanterat barnfritt

Privata stränder, balinesiska sängar och eleganta barer väntar... Om du letar efter stillsam avkoppling vid poolen med partnern, lyxiga spa-dagar eller en partyhelg med kompisarna så är en vuxensemester det enda svaret. Välj mellan romantiska, lyxiga, lugna eller livliga hotell – här finns något för alla smaker.

Barn förgyller ens vardag, men ibland behöver man lite ensamtid med någon man tycker om, och då passar en resa där man kan koppla av med en cocktail i baren utan en enda knatte i sikte perfekt. Till skillnad mot andra lyxiga ting så kostar det heller inte skjortan att ta in på vuxenhotell. Här nedan har vi ett urval av våra bästa barnfria hotell, ta en titt och välj en egen favorit!

Romantiska hotell

Boka ett av dessa drömska hotell här nedan med din partner och spendera lite kvalitetstid, utan plask och skrik vid poolen eller restaurangen. Romantiska middagar, långa promenader vid stranden och drinkar under stjärnorna garanteras.

Lyxiga hotell

För dig som letar efter en riktig avkopplande semester, med spabehandlingar, utsökta måltider och exklusiva faciliteter tipsar vi här om tre härliga vuxenhotell som sätter guldkant på semestern. Om du vill se fler av våra mest populära lyxhotell kan du kika här.

Lugna hotell

Är det framför allt lugn och ro du söker på solsemestern så passar de här hotellen dig perfekt. Spa-dagar, mysiga restaurangbesök och tupplurer i solstolen utlovas. Här kan du koppla av på terrassen med en god bok, utan stök och stoj.

Livliga hotell

För dig som tycker om att upptäcka det lokala nattlivet på resmålet så har vi samlat hotell som är anpassade för festglada gäster som vill kombinera nöjen med strandliv. Partyhotellet BH Mallorca erbjuder till exempel livemusik med några av största houseartisterna i världen.

Andra hotell med vuxen atmosfär

För dig som reser utan barn har vi samlat några av våra mest populära hotell med vuxen karaktär. Vissa av hotellen har åldersgräns, men samtliga är anpassade för vuxna, vare sig du reser med partnern eller kompisarna.

Vuxensemester

Har du inte hittat det du letade efter?

Vi har fler semesteralternativ att välja bland.