Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Hotell bara för vuxna 2020/2021

Garanterat barnfritt

Barn förgyller vardagen, men ibland behöver man lite ensamtid med någon man tycker om. I dessa fall rekommenderar vi att man checkar in på ett hotell enbart för vuxna. På dessa hotell slipper man under en vecka eller två barnens stoj och stök, och kan istället njuta av en fantastisk solresa med antingen sin käraste eller en grupp vänner. Nedan har vi sammanställt olika hotell med åldersgräns beroende på vad man är ute efter – hos oss finns billiga hotell om man vill ha en extra prisvärd resa, lugnare alternativ för en romantisk eskapad samt livliga hotell för en aktiv och festlig resa.

Billiga hotell bara för vuxna

Att få lite lugn och ro på semestern utan spralliga barn måste inte betyda att man spräcker resebudgeten. Ibland måste man få koppla av på riktigt, och det kan man göra utan att behöva spendera en hel massa pengar. Här nedan har vi samlat billiga hotell med åldersgräns, så det är bara att välja och vraka och börja packa väskorna.

Romantiska hotell bara för vuxna

För er som letar efter en riktigt avkopplande semester med spabehandlingar, utsökta måltider och exklusiva faciliteter tipsar vi här om sex härliga hotell med åldersgräns som sätter guldkant på semestern. Boka ett av dessa drömska hotell med din partner och spendera lite kvalitetstid tillsammans, helt utan plask och skrik vid poolen eller restaurangen. Romantiska middagar, långa promenader längst med havet hand i hand och goda drinkar under stjärnorna garanteras.

Lugna hotell bara för vuxna

Är det framför allt lugn och ro med sin partner man söker på solsemestern så passar de här hotellen perfekt. Ladda upp batterierna på riktigt på dessa lugna hotell bara för vuxna. Spa-dagar, mysiga restaurangbesök och tupplurar i solstolen utlovas. Här kan ni ostört avsluta den där boken ni velat läsa i flera månader, helt utan stök och stoj mellan raderna.

Livliga hotell bara för vuxna

För er som tycker om att upptäcka det lokala nattlivet på resmålet så har vi samlat hotell som är anpassade för festglada gäster som vill kombinera nöje med strandliv. Oavsett om ni vill festa hela natten och sova hela dagen, eller till och med festa hela veckan, så kommer de här hotellen att locka fram er vilda sida. Partyhotellet BH Mallorca erbjuder t.ex. livemusik och klubbar med några av de största DJ:arna i världen. Våra utvalda, livliga hotell bjuder på de bästa eventen för en långweekend med kompisarna, så ta en titt här nedan och börja packa simkläderna och dansskorna.

Lyxiga hotell bara för vuxna

När man åker iväg på en eskapad på tu man hand är det värt att unna sig en solresa med guldkant och checka in på ett lyxhotell. Här erbjuds service i världsklass, fantastiska faciliteter och utsökt mat – dessutom till otroliga priser. Nedan ser ni några av de många prisvärda lyxhotell endast för vuxna som ni kan boka med oss.

Hotell med mogen atmosfär

För er som reser utan barn har vi samlat några av våra mest populära hotell med mogen atmosfär. Det är inte alla av dessa hotell som har åldersgräns, men samtliga är anpassade för vuxna, vare sig ni reser med partnern eller kompisarna. Klicka på bilden nedan för att kolla in några av våra vuxenrekommenderade hotell.

Vuxensemester

Kolla gärna även in våra vuxenhotell i Turkiet och Grekland om ni letar efter en avslappnande solresa på dessa fantastiska resmål.

Vi har fler semesteralternativ att välja bland…