Hotell bara för vuxna 2021/2022

Garanterat barnfritt

Om man reser utan barn kan det vara skönt att checka in på ett hotell bara för vuxna. Då kan du njuta av en semester med någon du tycker om i vuxen atmosfär och utan barnspring runt poolen. Kanske är du ute efter en romantisk solsemester med partnern, en weekend med kompisgänget eller kvalitetstid med mamma. Oavsett vilket har vi ett hotell som passar dig - nedan har vi samlat några av våra mest populära hotell med åldersgräns.

Lugna hotell bara för vuxna

Om du längtar efter en lugn solsemester i en lite exklusivare miljö passar hotellen nedan perfekt. Här kan du ladda upp batterierna med spa-dagar, tupplurar i solstolen och mysiga middagar. Hotellen välkomnar endast vuxna gäster så att du kan njuta av total avkoppling.

Billiga hotell bara för vuxna

Att bo på hotell bara för vuxna behöver inte vara dyrt eller elegant. Vi har gott om billigare hotell med åldersgräns, där du kan njuta av en lugn solsemester i ett enklare boende. Perfekt för dig som hellre lägger pengarna på utflykter och aktiviteter.

Livliga hotell bara för vuxna

För er som vill upptäcka det lokala nattlivet på resmålet så har vi samlat hotell som är anpassade för festglada gäster som vill kombinera strandliv med sena nätter. Partyhotellet BH Mallorca erbjuder t.ex. livemusik och klubbar med några av de största DJ:arna i världen. Våra utvalda, livliga hotell bjuder på de bästa eventen för en solsemester med kompisarna, så ta en titt här nedan och börja packa badkläderna och dansskorna.

Lyxiga hotell bara för vuxna

När man åker iväg på en eskapad på tu man hand är det värt att unna sig en solresa med guldkant och checka in på ett lyxhotell. Här erbjuds service i världsklass, fantastiska faciliteter och utsökt mat.

Hotell med mogen atmosfär

För er som reser utan barn har vi samlat några av våra mest populära hotell med mogen atmosfär. Det är inte alla av dessa hotell som har åldersgräns, men samtliga är anpassade för vuxna, vare sig ni reser med partnern eller kompisarna. Klicka på bilden nedan för att kolla in några av våra vuxenrekommenderade hotell.

Vuxensemester

Kolla gärna även in våra vuxenhotell i Turkiet och Grekland om ni letar efter en avslappnande solresa på dessa fantastiska resmål.

Vi har fler semesteralternativ att välja bland…