Hotell med åldersgräns

Ett man och en kvinna på stranden på Mallorca

Garanterat barnfritt

Är du ute efter en semester där du kan slappna av ordentligt? Här har vi samlat våra bästa vuxenhotell med åldersgräns som passar dig som reser utan barn. Var sig du letar efter lyxiga, lugna eller livliga hotell – här finns något för alla smaker.

Lyxiga hotell

För dig som letar efter en riktig avkopplande semester, med spabehandlingar och exklusiva faciliteter tipsar vi här om tre härliga vuxenhotell som sätter guldkant på semestern. Om du vill se fler av våra mest populära lyxhotell kan du kika här.

Lugna hotell

Är det framför allt lugn och ro du söker på solsemestern så passar de här hotellen dig perfekt. Här kan du koppla av på solterrassen med en god bok, utan stök och stoj.

Livliga hotell

För dig som tycker om att upptäcka det lokala nattlivet på resmålet så har vi samlat hotell som är anpassade för festglada gäster som vill kombinera nöjen med strandliv. Partyhotellet BH Mallorca erbjuder till exempel livemusik med några av största houseartisterna i världen.

Andra hotell med vuxen atmosfär

För dig som reser utan barn har vi samlat några av våra mest populära hotell med vuxen karaktär. Vissa av hotellen har åldersgräns, men samtliga är anpassade för vuxna, vare sig du reser med partnern eller kompisarna.

Vuxensemester

Har du inte hittat det du letade efter?

Vi har fler semesteralternativ att välja bland.