Soliga sommarresor 2020

Utsikt över en strand på Mallorca

Boka din sommarsemester redan nu

Vår favoritsäsong här på eBeach är sommaren, och det bästa sättet att fira den soligaste säsongen på året är med en välförtjänt solresa till sydligare breddgrader, såklart! Det finns många fördelar med att boka sommarens resa tidigt. Du kan välja bland de flygtider som passar dig bäst och paxa just ditt favorithotell.

Vi erbjuder många solsäkra resmål runt Medelhavet, vare sig du föredrar klassiska Mallorca, familjevänliga Rhodos eller charmiga Malta. Här nedan är vårat handplockade urval av soliga sommarhotell.

Populära familjehotell i sommar

Sommarlov innebär mängder av skoj och spännande äventyr! Vare sig ni besöker ert favoritland eller kanske testar något nytt så har vi familjehotell som passa just er. Här hittar du några av våra absoluta familjefavoriter. Många av våra mest populära familjehotell erbjuder All Inclusive - mer bekvämt än så blir det inte.

För er som söker lite extra spänning och garanterat familjeskoj på er semester kan vi tipsa om att kolla in våra hotell med vattenpark.

ALT TAG

Budgetvänliga sommarhotell

Att semestra på sommaren behöver inte spräcka budgeten. Runt Medelhavet finns många resmål som garanterar sol och bad, och samtidigt är snälla mot plånboken. All Inclusive-hotell är perfekt för den som vill undvika extra kostnader, och hotell med självhushåll låter dig laga precis den mat som du vill ha.

Genom att kombinera flyg, hotell och transfer kan du lätt hålla koll på ekonomin genom att kombinera en semester som passar just dig.

All Inclusive-sommarresor

De flesta har cirka en semester per år, så varför inte unna dig lite extra på din solsemester? All Inclusive är det perfekta tillfället att mumsa på favoritmaten och prova något nytt man kanske inte stöter på så ofta. Med All Inclusive får man även stopp på glassgnället utan att spendera en extra krona. Här nedan är några sommarfavoriter som erbjuder All Inclusive.

Vill du se fler samlade All Inclusive-hotell? Kika in våra samlade erbjudanden för All Inclusive!

Semester bara för vuxna

För dig som reser utan barn kan det vara skönt att slippa stoj och stim. Våra populäraste vuxenhotell i sommar passar utmärkt för dig som reser med partnern, kompisgänget eller bästa vännen. Många av våra samlade vuxenhotell har en avslappnad atmosfär med härliga poolområden, eleganta barer och à la carte-restauranger.

Kika in våra populära familjehotell eller hotell för vuxna som passar dig som reser med partnern eller kompisarna. För dig som tycker att stranden är höjdpunkten på semestern har vi också samlat våra bästa tips på hur du maxar strandhänget i sommar.

Andra semestertips…

ALT TAG