Semester Ixia

Läs mer om Ixia

Semesterorten Ixia är en favorit för många! Här finns en milslång klapperstenstrand och gott om mysiga tavernor och butiker – allt du behöver för en lyckad solsemester. Dessutom ligger Ixia bara en kvarts buss- eller taxiresa från Rhodos stad med trendiga restauranger, shopping och sevärdheter. I Ixia erbjuder vi allt från enkla lägenhetshotell till stora hotell med All Inclusive. I Ixia ligger vårt allra populäraste familjehotell Blue Bay Deluxe Waterpark, där du bor med All Inclusive, nära stranden och på hotellet finns ett litet vattenland för barnen.

Visa resmål på kartan

Väder

Vädret i Ixia är soligt och varmt under sommarmånaderna med temperaturer runt 30 grader i luften och 22-23 grader i havet. Ixia ligger på Rodos västkust där vinden brukar svalka, så det blir sällan alldeles för varmt. I Ixia är det oftast soligt och varmt även när du reser under våren eller hösten.

jan 12ºC
feb 12ºC
mars 14ºC
april 19ºC
maj 23ºC
juni 26ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
dec 13ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till Ixia redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder låga priser på både flyg och hotell.