Billiga weekendresor 2021

Strand och palmer

Det skönt att slappa på en två veckors All Inclusive-resa... Men ibland kanske man inte kan eller vill vara borta så länge. Ingen fara, du behöver inte gå miste om solens strålar för det! Genom att boka en weekendresa kan du ladda batterierna och komma bort från vardagen utan att använda så många semesterdagar.

Inom Europa kan man nå sydligare breddgrader och turkost hav på bara ett fåtal timmar, exempelvis Mallorca, Grekland och Kroatien.

Populära weekendhotell

Att resa iväg över en helg är fantastiskt - tänk dig att kunna skryta lite på fredageftermiddagen på jobbet om att man ska iväg och spendera helgen på stranden, härligt va? Här nedanför är några populära weekendhotell med centralt läge, så att du enkelt kan kombinera lata dagar på stranden med stadshäng.

Livliga weekendhotell

Medelhavet är vida känt för sitt sprudlande nattliv, vare sig man är ute efter en drink på en lugnare temabar eller fullt ös och dans på en nattklubb. På dehär hotellen hålls ofta poolpartyn med kända DJ's, samt en läcker frukostbuffé på morgonen.

Weekendhotell för familjer

Plocka med familjen på en kortare resa över helgen. Bara för att man är ute efter sol, bad och vattenparker behöver inte det betyda att man ska åka långt bort! Här nedan är några förslag på hotell i närheten av hemmet.

Andra semestertips…