Hotell i Corralejo

Corralejo är en av Fuerteventuras mest livliga orter, och kombinerar strandliv med shopping, god mat samt barer och diskotek. På den centrala restauranggatan finns exempel på både lokal och internationell matlagningskultur, ett resultat av den internationella befolkning som bosatt sig på orten - här hittar du "papas arrugadas" såval som italienska vedungseldade pizzor. Höjdpunkten är utan tvekan Corralejos berömda kilometerlånga dyner, som lyser klarrosa i den kanariska solen. När solen värmer på finns det inget bättre än ett dopp i Atlanten, men man kan även kyla ned sig i någon av Corralejos flera modegallerior. Den perfekta destinationen för din kommande solresa, med andra ord.

Väder i Corralejo

Fuerteventura har ett behagligt klimat året om, och Corralejo är inget undantag. Medeltemperaturen under vintern ligger på 17 grader, och under sommaren 24 grader. Ledordet är "lagom" – oavsett månad kommer du kunna njuta av varma temperaturer och sköna dopp i havet, utan att smälla av i hettan.

Familjehotell i Corralejo

Corralejo är ett väletablerat resmål för barnfamiljer, och när de yngre resenärerna tröttnat på att springa längst med sanddynerna kan de istället göra nytta av det överflöd av vattenparker och barnklubbar som hittas här.

Vuxenhotell i Maspalomas

Corralejo är även det perfekta resmålet för de som söker lugn och ro, och med ett vuxenrekommenderat hotell slipper man barnens stoj och stök och kan istället njuta till fulla av den rofulla miljö som hittas här.

All Inclusive-hotell i Corralejo

För att koppla av och koppla bort på riktigt rekommenderar vi att man checkar in på ett av våra All Inclusive-hotell i Corralejo. På så vis har man all mat, dryck samt sötsaker man kan önska sig, och allt på armavstånd.

Visste du att Fuerteventura för ett år sedan fick ännu en ö som granne? Vi pratar självklart om La Graciosa, som du kan läsa mer om på vår reseblogg.

Populära resmål på Kanarieöarna

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste är känt för sina golfbanor och magnifika stränder. Den här staden ligger på Fuerteventuras östkust och har länge varit ett mycket kärt resmål för såväl stora som små. Här finns vacker natur, intressant kultur och en fascinerande historia..

Läs mer här

Puerto de la Cruz

Puerto De La Cruz

På norra Teneriffa ligger den före detta fiskestaden Puerto de la Cruz. Numera är detta ett väldigt älskat resmål för resenärer i alla åldrar tack vare sina fantastiska stränder, intressanta historia och vackra natur. För den historieintresserade kan vi tipsa att besöka gamla staden.

Läs mer här

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

På den södra sidan av Lanzarote ligger Puerto del Carmen. Den här staden är hem till några av öns vackraste stränder och bästa restauranger, och har sedan länge varit mycket populärt med semesterfirare runtom hela världen. Letar du efter en solig och spännande semester på Lanzarote har du hittat helt rätt.

Läs mer här