Aktuell information gällande coronaviruset

Boka tryggt hos eBeach

Du kan tryggt boka din resa med oss

Trygghet med paketresor

När du bokar din paketresa med eBeach är alla delar av resan skyddade av både paketreselagen och resegarantin. Skyddet ingår i resans grundpris och gäller för alla paketresor som bokas genom oss, oavsett vilket flygbolag du reser med eller vilket hotell du bor på.

Resegarantin

När du bokar din paketresa med eBeach ingår alltid resegantin. Garantin innebär att du är skyddad mot ekonomiska förluster om en resa blir inställd eller avbruten om vi, eller någon av våra leverantörer, skulle drabbas av insolvens. Du kan då få ersättning ur resegarantin. Garantin gäller för paketresor och sammanlänkade researrangemang, d.v.s. att den som bokar endast flyg eller endast hotell inte är skyddad av resegarantin.

eBeach har ställt resegranti hos Kammarkollegiet: Kolla att vi har ställt resegaranti här.

För mer information om resegarantin eller resegarantilagen, besök Kammarkollegiets hemsida.

Vad är en paketresa?

En paketresa är ett arrangemang som består av minst två av följande resetjänster; transport, boende, hyrbil eller en turistjänst (exempelvis spa eller biljett till ett evenemang). Om du bokar en resa med flyg och boende har du alltså bokat en paketresa. En paketresa måste vara längre än 24 timmar eller innehålla boende. Alla paketresor omfattas av resegarantin.

Vad händer om Utrikesdepartementet (UD) avråder från att resa?

När du bokar en paketresa är du skyddad av paketreselagen. Om Utrikesdepartementet (UD) skulle utfärda en avrådan för ditt bokade resmål, efter det att du har bokat resan, så är du ekonomiskt skyddad. Om detta inträffar kommer vi att kontakta dig för att försöka hitta en alternativ resa att erbjuda dig. Har vi inte möjlighet att omboka din resa, eller om du inte vill acceptera ombokningen, kommer du att få full ersättning.