Boka tryggt hos eBeach

Du kan tryggt boka din resa med oss

Trygghet med paketresor

När du bokar din paketresa med eBeach är alla delar av resan skyddade av både paketreselagen och resegarantin. Skyddet ingår i resans grundpris och gäller för alla paketresor som bokas genom oss, oavsett vilket flygbolag du reser med eller vilket hotell du bor på.

Resegarantin

När du bokar din paketresa med eBeach ingår alltid resegantin. Garantin innebär att du är skyddad mot ekonomiska förluster om en resa blir inställd eller avbruten om vi, eller någon av våra leverantörer, skulle drabbas av insolvens. Du kan då få ersättning ur resegarantin. Garantin gäller för paketresor och sammanlänkade researrangemang, d.v.s. att den som bokar endast flyg eller endast hotell inte är skyddad av resegarantin.

eBeach har ställt resegranti hos Kammarkollegiet: Kolla att vi har ställt resegaranti här.

För mer information om resegarantin eller resegarantilagen, besök Kammarkollegiets hemsida.

Vad är en paketresa?

En paketresa är ett arrangemang som består av minst två av följande resetjänster; transport, boende, hyrbil eller en turistjänst (exempelvis spa eller biljett till ett evenemang). Om du bokar en resa med flyg och boende har du alltså bokat en paketresa. En paketresa måste vara längre än 24 timmar eller innehålla boende. Alla paketresor omfattas av resegarantin.

Vi har sett att många ställer frågor om oss, vilket är jättekul! Vi har svarat på frågorna här nedan för att reda ut eventuella oklarheter och berätta lite mer om eBeach.

är eBeach

Är eBeach seriösa?

Absolut! eBeach lanserades i Sverige 2014 och växer snabbt. Vi är registrerade som en filial i Sverige och har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen. Vårt svensktalande kundserviceteam kan nås via telefon och mejl, alla dagar i veckan – så du kan känna dig trygg i att du alltid kan få hjälp med din resa när det behövs. eBeach är en del av On the Beach Group, Storbritanniens ledande onlineresebyrå för solsemestrar. Företaget är listat på Londonbörsen.

Är eBeach säkert?

Det är helt säkert att boka sin resa med oss. Alla vår paketresor är skyddade av både paketreselagen och resegarantin. Det betyder bland annat att du är ekonomiskt skyddad om UD skulle utfärda en avrådan från resor till ditt bokade resmål, eller om din resa blir inställd eller avbruten på grund av att vi, eller någon av våra leverantörer, skulle drabbas av insolvens.

Är eBeach bra?

Svaret på den här frågan överlåter vi helst till våra kunder. På omdömessajten Trustpilot har eBeach 4,1 av 5 i omdöme baserat på hundratals recensioner från kunder som har bokat sin resa med oss - läs kundomdömen om eBeach här. Vi tycker det är jättekul att så många är nöjda med oss, och jobbar ständigt på att bli ännu bättre på att erbjuda din perfekta solsemester.

Vad är eBeach?

eBeach är en onlineresebyrå som säljer solsemestrar. Vi har funnits i Sverige sedan 2014 och är en del av On the Beach Group, Storbritanniens ledande onlineresebyrå för solsemestrar. Vi växer snabbt i Sverige, och finns sedan 2016 även i Norge som eBeach.no. eBeach fokuserar på att erbjuda riktigt prisvärda solsemestrar samt stor valmöjlighet och flexibilitet. Våra kunder kan välja mellan tusentals paketresor och själva anpassa resan genom att välja bland flyg från flera olika flygbolag och ett stort antal hotell på varje resmål.
Läs mer om eBeach