Gruppresor 2021

Folk som hoppar på en strand

Det finns många anledningar att åka på en gruppresa. Kanske ska du åka med fotbollslaget, ta med familjen på släktträff, åka med kompisgänget på svensexa eller fira skolavslutningen med en klassresa? Här hittar du inspiration och smarta tips för gruppresan. För att boka din resa så är det viktigt att du ringer in till oss på 08 – 503 364 18, så kan en av våra duktiga säljare hjälpa dig att boka en semester som passar just dig och ditt resesällskap.

Här hittar du tips på hotell för gruppresor med barnfamiljen:

Varför ska jag ringa till eBeach när jag beställer min gruppresa?

På vår hemsida kan du boka en resa för upp till nio personer, men vi rekommenderar alltid att du ringer till oss när du reser i en större grupp eftersom vi kan hjälpa dig med följande:

  • Rumsfördelning: När du bokar via hemsidan så tilldelas du automatiskt ett antal rum. Om du ringer in till oss så kan du enkelt själv bestämma hur du och ditt resesällskap ska bo.
  • Pris: Våra duktiga säljare har bred kunskap om våra olika flyg och hotell, så om du ringer in till oss så kan de hjälpa dig att hitta det mest prisvärda alternativet för din gruppresa.
  • Information: Kanske har du och dina medresenärer frågor eller specifika önskemål inför resan? Vi kan hjälpa dig med detta direkt över telefon så att du har all information du behöver inför semestern.

Tips på gruppresor för vuxna: