Boka en All Inclusive-resa

Barn äter glass på ett All Inclusive-hotell på Kanarieöarna

Det moderna konceptet All Inclusive har rötter tillbaka till på 50-talet, då resebyrån Club Méditerranée i Frankrike började anordna resor till Mallorca där dryck, mat och boende var inkluderat i ett enda pris. På 70-talet tog det en riktig fart med en hel del hotellkedjor i Karibien samt södra Europa som alla tog till sig konceptet, och nuförtiden är All Inclusive en av de mest populära typerna av resor.

När du bokar en All Inclusive-semester så ingår inte bara flyg och hotell utan också all mat och dryck. Perfekt om du reser med hungriga tonåringar och glassugna barn. Många av hotellen erbjuder dessutom roliga aktiviteter och faciliteter för både stora och små. Det perfekta valet för de som hellre stannar nära hotellet eller resorten. Bekvämare än så blir det inte, så du kan lika gärna passa på att lämna plånboken hemma.

Billiga All Inclusive-resor

All Inclusive-hotell i sommar

För dig som planerar att resa i sommar har vi en mängd olika hotell på solsäkra resmål som bland annat Turkiet och Mallorca som erbjuder All Inclusive. Vare sig du föredrar klassiska resmål eller större orter där du kan kombinera hotellhäng med stadspuls finns det något för dig.

All Inclusive-hotell för familjer

När du bokar ett All Inclusive-hotell så behöver du aldrig vara orolig att någon går hungrig eller börjar gnälla. Även den petigaste av barngourmander kommer att kunna mixa och matcha ihop sin egen måltid på en All Inclusive-buffet, och lägg på extra glass, färgstarka barnklubbar och rolig kvällsunderhållning till detta så har du en perfekt familjesemester. Här nedan hittar du våra samlade All Inclusive-hotell för familjer.

All Inclusive-hotell för par

Reser du med partnern? All Inclusive-resor räddar par från den oändliga diskussionen om vad man ska äta. Vare sig det gäller en stor frukost som start för en dags äventyr eller en romantisk middag vid stranden som avslut på eftermiddag av bad och lek så är en sak säker: Ni kommer att bli störtkära i våra utvalda All Inclusive-hotell.

All Inclusive-hotell i vinter

För dig som planerar att smita iväg till solen i vinter erbjuder vi också många olika All Inclusive-hotell. Unna dig lite guldkant i vardagen med obegränsad mat, dryck och underhållning för ett enda pris. Kanarieöarna är en välkänd familjefavorit och många av hotellen har också uppvärmda pooler och barnklubb. Kika in några av våra mest populära hotell för vintersäsongen här.

Vad innebär All Inclusive?

En All Inclusive-resa betyder att all mat och dryck är inkluderat i det totala priset. Det innebär att allt redan är fixat innan du checkar in. Ibland är även aktiviteter och underhållning inkluderat med.

Vilket resmål är bäst för All Inclusive-resor?

All Inclusive-resor hittar du på alla platser där det finns sol, hav och sand. Spanien, Grekland och Turkiet är populära All Inclusive-resmål, men det finns många resmål världen över som passar perfekt för All Inclusive.

Är det värt att boka All Inclusive?

Om du gillar att ha allt nära till hands så är svaret JA. Om du utnyttjar de stora hotellbufféerna och snackmöjligheterna så kommer du att spara en hel del pengar. Vissa hotell erbjuder även obegränsat med glass för barnen - Om detta inte är värt det så vet vi inte vad som är.

Vill du passa på att kombinera din All Inclusive-semester med den perfekta stranden? Här har vi bloggat om några av de bästa stränderna i Europa som har blivit belönade med den prestigefyllda miljöutmärkelsen Blå Flagg.

Andra semestertips…