St Georges, St Julians

The St. Georges Park Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 428 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Blue Sea St. George Park, som är under ny ledning, är ett enkelt och något slitet budgethotell, men med bra läge nära stranden och centrum. Hotellet ligger mitt i Paceville, ett av Maltas mest populära nattlivsområden, och bara en kort promenad från den lilla sandstranden St George’s Bay. Det här hotellet passar dig som är ute efter ett billigt och enkelt boende i närheten till St Julians nattliv.

Hotellet är ett budgetalternativ och är därför populärt bland ungdomar, vilket kan medföra hög ljudnivå under högsäsong. Detta hotell rekommenderas inte för barnfamiljer.

Blue Sea St. George Park & La Valette Resort har officiellt tre stjärnor. eBeach.se tycker att hotellet håller två-stjärnig standard, men dess attraktiva läge med närhet till strand och centrum gör det till ett prisvärt alternativ.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 300 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 11 km från Malta International Airport.

Boende
Alla rum och lägenheter har badrum, telefon, TV, internet, radio, värdeskåp, balkong eller terrass. Bokar du studio eller tvårumslägenhet finns även en kokvrå, ett kylskåp, samt möjlighet att brygga te eller kaffe. Bärbara luftkonditioneringsenheter finns tillgängligt på förfrågan.

**Vänligen notera att en kopia av betalkortet kommer att tas vid incheckning. För gäster som inte har kreditkort så kan en deposition på 50 euro komma att krävas. Kortdetaljerna förstörs en månad efter slutet av vistelsen.**

Mat & Dryck .
På hotellet finns bufférestaurang, pizzeria, bar och en snackbar. Saint George Park är en nyöppnad italiensk restaurang på hotellområdet där man kan äta lunch och middag.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har två utomhuspooler, varav en med barnsektion. Här finns även en snackbar där du kan äta något litet mellan dina måltider. Du har nära till nöjesliv, restauranger och butiker i området.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Tvättservice
- Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.

Visa hotell på kartan