St Georges, St Julians

The St. Georges Park Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 867 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
The St. Georges Park Hotel är ett enkelt och något slitet budgethotell, men med bra läge nära stranden och centrum. Hotellet ligger mitt i Paceville, ett av Maltas mest populära nattlivsområden, och bara en kort promenad från den lilla sandstranden St George’s Bay. Det här hotellet passar dig som är ute efter ett billigt och enkelt boende i närheten till St Julians nattliv.

Hotellet är ett budgetalternativ och är därför populärt bland ungdomar, vilket kan medföra hög ljudnivå under högsäsong. Detta hotell rekommenderas inte för barnfamiljer.

**Observera att inomhuspoolen kommer att vara stängd för renovering mellan 3 december 2018 och 14 februari 2019.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 11 km från Maltas flygplats.

Boende
Du bor här i enklare rum eller lägenheter med telefon, TV, internet, hårtork, radio, värdeskåp, balkong eller terrass. Bokar du studio eller tvårumslägenhet finns även en kokvrå med kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Bärbara luftkonditioneringsenheter finns tillgängligt på förfrågan.

**Vänligen notera att en kopia av betalkortet kommer att tas vid incheckning. För gäster som inte har kreditkort så kan en deposition på 50 euro komma att krävas. Kortdetaljerna förstörs en månad efter slutet av vistelsen.**

Mat & dryck
På hotellet finns bufférestaurang, pizzeria, bar och en snackbar. Saint George Park är en nyöppnad italiensk restaurang på hotellområdet där man kan äta lunch och middag.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har två utomhuspooler, varav en med barnsektion. Runtom på solterrassen finns parasoll och solstolar. Inga aktiviteter erbjuds, men tack vare hotellets centrala läge har du nära till nöjesliv, restauranger och butiker i området.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Parkering
- Bagageförvaring
- Tvättservice
- Valutaväxling
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan