St Georges, St Julians

The St. Georges Park Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1176 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

The St. Georges Park Hotel är ett enkelt och något slitet budgethotell, men med bra läge nära stranden och centrum. Hotellet ligger mitt i Paceville, ett av Maltas mest populära nattlivsområden, och bara en kort promenad från den lilla sandstranden St George’s Bay. Det här hotellet passar dig som är ute efter ett billigt och enkelt boende i närheten till St Julians nattliv.

**Observera att en hotellets två vuxenpooler är stängd för renovering fram tills den 15/5. De andra poolerna kommer att vara öppna som vanligt.**

Hotellet är ett budgetalternativ och är därför populärt bland ungdomar, vilket kan medföra hög ljudnivå under högsäsong. Detta hotell rekommenderas inte för barnfamiljer.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 11 km från Maltas flygplats.

Boende

Du bor här i enklare rum eller lägenheter med telefon, TV, internet, hårtork, radio, värdeskåp, balkong eller terrass. Bokar du studio eller tvårumslägenhet finns även en kokvrå med kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Bärbara luftkonditioneringsenheter finns tillgängligt på förfrågan.

**Observera att en deposition på 50 euro betalas vid ankomst till hotellet.**

Mat & dryck

På hotellet finns bufférestaurang, pizzeria, bar och en snackbar. Saint George Park är en nyöppnad italiensk restaurang på hotellområdet där man kan äta lunch och middag.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två utomhuspooler, varav en med barnsektion. Runtom på solterrassen finns parasoll och solstolar. Inga aktiviteter erbjuds, men tack vare hotellets centrala läge har du nära till nöjesliv, restauranger och butiker i området.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Parkering

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.