Lloret De Mar, Costa Brava

Guitart Gold Central Park Aqua Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 721 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Guitart Gold Central Park Aqua Resort är ett prisvärt boende för familjesemestern i centrala Lloret de Mar. Här bor du bara några minuters promenad från sandstranden och i området hittar du många lokala butiker och restauranger. På hotellet finns ett stort poolområde med tre pooler och en separat barnpool. Inför sommaren 2018 öppnar också två nya vattenrutschbanor och en vattenlekplats för barnen.

Guitart Central Park Aqua Resort består av två olika hotell; Guitart Gold Central Park Aqua Resort (fyrstjärnigt) och Guitart Central Park Aqua Resort (trestjärnigt). Hotellen har gemensamma faciliteter.

**Hotellets nya vattenrutschbanor och lekområde kommer att vara öppna från och med den 19/5/2018 till den 16/9/2018. Gäster på hotellets fyrstjärniga del har gratis tillträde.**

**Vänligen observera att the Gem Wellness and Spa Centre är stängt fram till 01/03 2018, på grund av tekniska problem.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 91 km från Barcelonas flygplats och 29 km från Gironas flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i standardrum, premiumrum, juniorsviter, familjerum eller sviter. Samtliga har tv, internet, telefon, internet (mot avgift), luftkonditionering och balkong eller terrass. I premiumrummen, juniorsviterna och sviterna finns också hårtork och minibar/kylskåp. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja All Inclusive. Här finns också flera barer där du kan beställa snacks, glass och olika drycker. I området finns också flera restauranger och barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har fyra utomhuspooler, varav en barnpool. Inför sommaren 2018 öppnar också två vattenrutschbanor och en vattenlekpark för barnen. Det finns också en tennisbana, ett gym och ett mindre spa med bastu, massage och spabehandlingar. För barnen finns en lekpark och en miniklubb som anordnar aktiviteter.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Parkering
- Värdeskåp
- Bagageförvaring
- Tvättservice
- Barnpassning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan