Paphos

Semester Paphos

Läs mer om Paphos

Paphos är ett perfekt resmål för en härlig solsemester. Här finns små fina sandstränder, en myllrande strandpromenad och en vacker fiskehamn som andas Medelhavet. Sol och bad finns nära till hands, så väl som restauranger, barer och kaféer. En resa till Paphos passar också bra för er som är intresserade av sevärdheter och häftiga ruiner från svunna tider. Vi har massvis med billiga och prisvärda hotell i olika kategorier i regionen så att du hittar något som passar dig vare sig du är ute efter en semester med familjen, med sambon eller med kompisarna. Många förknippar däremot Cypern med de högljudda nattklubbarna och partylivet i Ayia Napa – här skiljer sig Paphos, som är en lugnare motsvarighet.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Paphos

Väder

I Paphos kan ni räkna med varma dagar och ljumma kvällar under hela sommarsäsongen! I juli ligger medeltemperaturen på hela 28 grader. Temperaturerna börjar stiga redan i mars och är ofta milda även i oktober och november.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solresa till Paphos redan idag! Vi är experter på resor och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.