Semester Kemer

Läs mer om Kemer

Kemer är en fräsch badort på Antalya-kusten i soliga Turkiet. Här ligger hotellen nära den vackra stranden, det lokala nöjeslivet och den stora orten Antalyas myller. Det blir en solsemester med massor av sol och bad, god mat och härlig avslappning. Längs med ortens huvudgata finns butiker för dig som är shoppingsugen och en gång i veckan håller en marknad öppet i den fina parken Kugulu. En annan omtyckt park är Moonlight Park som om kvällarna blir ett nöjescentrum med barer och diskotek. Runt orten finns även spännande sevärdheter, som det antika Phaselis – ruiner som legat på platsen sedan grekerna levde där.

Visa resmål på kartan

Väder

Kemer har varma somrar och temperaturen börjar stiga så tidigt som i april. I juli och augusti är det som varmast, med temperaturer på upp till 30 grader. Mildare värme håller i sig fram till oktober och november.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till Kemer redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.