Resor till Polis

Semester Polis

Läs mer om Polis

Polis är känd för sin vackra natur, som säkert kommer att bli en av höjdpunkterna från din semester. Detta är en lugn semesterort som ligger vid nordvästra änden av ön så det är perfekt för dem som söker avkoppling och inget mer på sina semestrar i Cypern .

Polis semester är perfekt för den som vill tillbringa sina dagar på stranden, delta i lite av shopping och med i historien. Med ett fantastiskt klimat och lysande stränder, det är enkelt att se varför semester till Polis är för dig!

Visa resmål på kartan

Väder

Soldyrkare borde komma på Polis semester på sommaren så kommer du sannolikt få temperaturer över 30 grader Celsius, så solkräm är ett måste! De som gillar det lite svalare vore bäst att komma på semester till Polis i början eller slutet av året som du kommer fortfarande att få mycket sol och temperaturer regelbundet runt mitten 20-talet. Skönheten i Cypern som ett semestermål är vädret, om du vill ha en fin solbränna så Polis semester ska vara på din lista!

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Det bästa sättet att njuta av utsikten Polis är att ta en promenad och upptäck det själv. Prova att besöka orörda udden Arkamas halvön och finna en fredlig vik för dig själv. Eller varför inte åka på en båttur och titta på udden från den blygsamma hav.

Sevärdheter & kultur

Varför inte prova några läckra traditionella rätter i en av de lokala tavernorna eller huvudet ut ur byn och besöker närliggande Paphos som har mycket mer att erbjuda.

Äventyr & utflykter

Historia fläktar på Polis helgdagar ska ta en av de natursköna promenader som leder till några av byns fascinerande museer. Prova Polis Culture Center som är ett stort museum som också har en teaterscen och ett utställningsområde. Polis ligger nära där Afrodite som används för att bada, så varför inte besöka badet efter en hård dag av sightseeking?

Shoppare på semester till Polis kommer att vilja gå till torget, som har ett antal affärer, barer och matställen. Men den främsta attraktionen av din semester kommer säkert att den fantastiska stranden som ligger inbäddat i en vacker bukt. Stranden kommer särskilt att vara fredlig under lågsäsong så om du vill ha lugn och ro se till att du besöker lite senare.

För ungdomar

Varför inte resa längs kusten och huvudet för att Argaka byn som det finns en handfull lugn tavernor, butiker och några hus kaffe. Det finns några barer och restauranger men förvänta dig inte en hektisk nattliv denna utväg är mer lämpad för dig som söker ett lugnt liv. Bege dig till Paphos för en kul kväll ute på stan.

Boka din semester redan idag!

Polis semester är lämpliga för par och familjer som söker avkoppling och ingenting mer än att tillbringa dagarna utsträckt på en strand insupa lite föryngrande strålar. På stranden har bra erbjudanden på flyg och boende i Polis, så se till att du inte miste om semester du har alltid velat!