Hotell på Cypern

Båt på Cypern

Planerar du att resa till Cypern? Här på eBeach.se har vi samlat de allra finaste hotellen från Medelhavets pärla, så att du lättare kan planera din drömresa. Välj mellan de populära resmålen Larnaca, Ayia Napa eller Protaras.

När är det bäst att resa till Cypern?

På Cypern börjar sommarsäsongen i maj och håller i sig ända till början av oktober. Klimatet är varmt och torrt, med temperaturer som sträcker sig upp till 30 grader i juni – augusti. Vattentemperaturen ligger i snitt på cirka 23 grader sommaren ut.

Familjehotell i Cypern

Spralliga knattar och hungriga tonåringar? Här har vi samlat våra bästa hotell på Cypern för familjer där bland annat kvällsunderhållning, roliga barnklubbar och All Inclusive erbjuds. Det enda du behöver göra är att välja en favorit och packa väskan.

Vuxenhotell på Cypern

Föredrar du hellre att resa ensam, med partnern eller vännerna? Då kan ett vuxenhotell nog passa dig bäst. Skippa fläng vid poolen och bo på ett hotell som specialiserar sig på total avkoppling. Här är våra samlade vuxenhotell på Cypern.

Populära resmål på Cypern

Antalya

Larnaca

Larnaca är den perfekta blandningen av strandhäng och historiska monument. Hit kommer såväl par som barnfamiljer från hela världen för att uppleva allt Larnaca har att erbjuda.

Läs mer här

Bodrum

Ayia Napa

Ayia Napa har trollbundit semesterfirare sedan länge tack vare sin drömska natur och fantastiska nattliv. Här finns även en enorm vattenpark.

Läs mer här

Protaras

Protaras

Vill du resa till Cypern men komma bort från de allra största folkmassorna rekommenderas vackra Protaras där du får mer yta för handduken på stranden.

Läs mer här