Hotell i Antalya

Antalya

Turkiets kanske mest populära region är Antalya, beläget på den södra kustremsan. Antalya är hem till cirka 2.2 miljoner invånare och får besök av ännu fler turister varje år från världens alla hörn. Här bjuds det på läcker mat, fantastiskt vacker natur och intressant historia. Som pricken över i'et är hotellen här av hög standard, vare sig ni letar efter ett budgetvänligt lägenhetshotell eller en lyxresort.

När är det bäst att resa till Antalya?

På den Turkiska rivieran är klimatet torrt och varmt mestadels av året. På somrarna stiger graderna ofta över 30, och för er som vill undvika de allra hetaste månaderna rekommenderas det att resa på sen vår eller tidig höst.

Familjehotell i Antalya

I Antalya finns det gott om familjevänliga hotell, där många av dem erbjuder bland annat All Inclusive, vattenparker och barnklubbar. Kika här nedan på våra handplockade familjehotell.

För att se fler familjehotell i Antalya, klicka här.

Vuxenhotell i Antalya

Reser ni utan barn kan det vara skönt att ta in på ett barnfritt hotell, vare sig det är era egna eller andra ni vill komma ifrån en stund. Många av vuxenhotellen erbjuder eleganta barer och avkopplande faciliteter som hälsocenter och Jacuzzis. Ta en titt här nedan på våra samlade vuxenhotell.

För att se fler vuxenhotell i Antalya, klicka här.

All Inclusive-hotell i Antalya

Semester är synonymt med All Inclusive. Genom att boka en All Inclusive-resa slipper man ödsla värdefull tid på att leta efter restauranger, och kan istället spendera tiden på stranden eller vid poolkanten. Med All Inclusive har man tillgång till all mat man kan önska sig, och mer därtill – däribland glass i stora, stora, stora… lass.

För att se fler All Inclusive-hotell i Antalya, klicka här.

Osäkra på vad som finns att göra i Antalya? Vi har sammanställt en lista med massvis av aktiviteter här.

Om ni vill lyxa till det lite extra på er semester, kan ni kolla in våra lyxhotell i Antalya här.

Populära resmål i Antalya

Alanya

Alanya

Alanya är en av de största städerna på den Turkiska rivieran, hem till en av de mest legendariska stränderna i Turkiet - Kleopatra Beach.

Läs mer här

Side

Side

Den historiska staden Side ligger mitt emellan Alanya och Antalya stad och bjuder på fascinerande arkitektur och natur.

Läs mer här

Kemer

Kemer

Kemer är vida känt för sin fantastiska natur. Staden är belägen precis vid ett stort berg, dit man kan ta en linbana till en utkikspunkt om man vill.

Läs mer här