Benidorm, Costa Blanca

Gran Hotel Bali

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5444 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Gran Hotel Bali är med sina 186 meter en av de högsta hotellbyggnaderna i Europa. Här bor du i luftkonditionerade rum eller sviter med en häftig utsikt över Benidorm. Du kan njuta av rätter i någon av hotellets två bufférestauranger, simma i poolerna eller svalka dig med en god cocktail från poolbaren. Under högsäsong erbjuds underhållning för både barn och vuxna i form av bland annat livemusik och dansuppträdanden.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 350 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 56 km från Alicantes flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i rum eller sviter som alla har tv, hårtork, telefon och luftkonditionering. Minibar och internet finns även mot avgift. De flesta av rummen har också balkong eller terrass. I sviterna finns också dvd-spelare och i vissa även jacuzzi. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck
Hotellet har två restauranger som serverar rätter i bufféform. Här erbjuds även show cooking. I hotellets poolbar kan du även beställa snacks, cocktails och andra drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar. Här finns också flera pooler för både barn och vuxna. Du kan också träna på gymmet eller njuta av behandlingar på hotellets spa. För barnen finns lekytor med spel och ett läsrum. Under högsäsong erbjuds också underhållning för både barn och vuxna. Kvällstid anordnas bland annat livemusik och dansuppträdanden. Det finns också ett diskotek för den danssugne samt att golfbanor ligger i närheten.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Parkering
- Bagageförvaring
- Utflyktsdisk
- Valutaväxling
- Tvättservice
- Kemtvätt
- Luftkonditionering
- Biluthyrning
- Souvenirshop
- Värdeskåp
- Frisör
- Rumservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan